-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Az normális, hogy megnyerek egy kupát csont nélkül és lefele esik a rankom?
-
athomi
veterán
Az se lenne rossz, ha el lehetne adni a járgányt, még ha nyomott áron is. Ez a sportkocsi nagyon nem jön be, unalmasnak tűnik, meg kicsit lassúnak (olyan lvl. 7 körül járnak a fejlesztések). Vagy kituningolva jó lesz?
-
athomi
veterán
Én még csak olyan 28.000 körüli rank-nál járok, de nekem eddig kb. 2-3 futam volt szoros azokból, amiket nem én csesztem el. Remélem később azért nagyobb kihívások elé állít a játék.
Nekem a 80 rugó ugrott, inkább a superjeep-re vagy a motocross-ra költöttem volna.[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
A supersport szerintem is szutyok.. bár gondom azért mert még alap. Nekem már régóta megvan, de nem is fogom fejleszteni szerintem.
Más: In-game névben hogy lehet emojit kitenni? Már nem először látom és nem tudok rájönni.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
485
aktív tag
válasz Heisenberg69 #116 üzenetére
Ezek kis bajnokságok, amik 2,3 v 4 versenyből állnak. Nekem pl volt olyan, h megnyertem a bajnokságot, de az egyikben kitört a nyakam, ezért levont pontot.
-
zeon.hu
nagyúr
Éééés megint nem megy a szerver...
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Másik eszközről be tudtok jelentkezni ugyanazzal a nick-el?
Beírom a nevet, elfogadja, de kezdi az elejéről, nem szinkronizál.#?*@&!
-
athomi
veterán
Jött ki frissítés, új járgány (Monster Truck) és x-mas cup.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Néztétek az új frissítést? Monster truck, mikulás cuccok, szerver fixek, Google szinkron.
Mennyibe kerül az új gép, feltette már vki a frissítést?
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Új pálya is van, X-mas.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
A Monster truck érdekes:
Tunningoltam kicsit, de nagyobb hegyen fel se bír menni egyelőre
Vezetni teljesen más, mint a többit, a fordulatszám viszont pörög, mint egy F1-esé.#?*@&!
-
addikt
Ez az X-mas kupa érdekes, megyek rajta elsőként a jelenlegi ász superjeep-el, többiek visszapillantóban sem, úgy lealáztam őket.
Másodjára ugyanebben a felállásban ők tették ezt velem.
Aztán legközelebb gondoltam kipróbálom a szinte alap tuningos cross mocival, megint lealáztam őket. Utána ismét superjeep-el ugyanúgy kinevettek a többiek.Úgy működne ez az X-mas kupa, hogy minden autóval csak elsőre menve gyerekjáték nyerni, viszont adott autóval másodjára versenyezve már ellenkezőleg? Na majd própálgatom még az éjszaka folyamán.
A monster tetszeni fog előre látom.
Csak kár, hogy ez is kb jövőre lesz csak olyan állapotban, hogy kupákon esélyem legyen többiek ellen.
De inkább ez lesz az új ász, mert szerintem a supersport semmiképp sem tudna minden pályára alkalmas lenni, ellenben ezzel a monster-rel. Ezeket persze csak látatlanban írom...Valaki megvette az IAP mikulás szkines monster-t? Tuningot ad bele vagy csak exkluzív mikulás kinézet és kész?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megvettem, nem ad tuningot. De max-ra tolva ez így tényleg jó könnyű bár azért a kipörgésre és több szintű pályáknál a fejre figyelni kell.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz Heisenberg69 #134 üzenetére
Még nincs meg a sportkocsi. Jeep volt, aztán monster truck-kal most meg lett a crossmotor vagy mi de a monster truck-kal megyek továbbra is. Azért 1-2-szer ezzel is meg lehet izzadni a kipörgések miatt ha olyan a pálya.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
BiP
nagyúr
Nekem ilyen all-in-one járgány a superjeep. Az alap jeep-en és a super-en kívül nincs is más. Kupára szerintem jobb a super. És nem is váltogatom, eddig bejött.
Motorokat nem ismerem, egy fillért nem akartam költeni, a sportkocsi meg ránézésre is béna a dimbes-dombos pályákra. -
őstag
Most vettem észre, h lehet cigánykodni a kriszmisz kupákkal, illetve bármelyikkel, csak jelenleg ez adja a legtöbbet, nyitásonként akár ilyen 15-20k coint is adhat.
Szóval megnyered az összesítettet és mikor a végelszámolás van, írja, h 'great', ne nyomj rá, hanem nyomd meg a home gombot, zárd be a játékot (töröld a futó feladatok közül), lépj vissza és ott lesz a megnyert karácsonyi láda és a következő verseny is mindig karácsonyos lesz.
Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
El lehet a kárácsonyi ládákra is lőni a reklám nézős nyitási lehetőséget, az éjszaka folyamán kipróbáltam.
A szokásosnál aktívabb voltam most, kihasználtam a föntebb említett kiskaput, megvettem az akciós iap csomagot és reggelre le is minimalizáltam a gyémántjaimat, viszont "csöppet" jövedelmező volt az időt rászánni.
-
őstag
Csak karácsonyi ládákat nyitogattál?
@Heisenberg69: az unranked versenyek között nem jelenik meg, ranked kupákat kell tolni, aztán egyszercsak "xmas cup" lesz a következő verseny. Úgy kell csinálni, ahogy, mondod, kilépsz, törlöd a folyamatot, visszalépsz és megkaptad a karácsonyi ládát, ráadásul a következő verseny is mindig a karácsonyi kupa lesz. Azért érdemes ezt a versenyt ismételni mert ezt kevés idő/kevés gyémánt kinyitni, ellenben sok pénzt ad (vagy a mikulásos sapkát, fejet, felsőtestet, nadrágot).
@athomi: ingyen videónézős trükkről nem tudok, napi négyszer nyithatsz ki bronz vagy karácsonyi ládát várakozás nélkül, ha megnézem egy ilyen reklám videót.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Heisenberg69 #148 üzenetére
Neeeeee, nem lehet mindenkinek maxos, akkor én hogy fogok nyerni? Tartsuk titokban ezt a láda nyitogatós trükköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest