- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franko49
tag
Facebookkal vagyok bejelentkezve a jatekba, csak most vettem eszre, hogy az fb-s ismerosem, akik szinten ilyen modon vannak bejelentkezve, hozzaadja a a baratlistahoz. Gondolom ez is a frissivel jott.
-
athomi
veterán
Néha olyan hülye megakadós bugok vannak a pályán. Megyek motorral két keréken, és megakad a motor az enyhe pályaívben.
Tankról így pár nap után tapasztalatok? Megéri? Vagy inkább tartogassan a nehezen megszerzett pénzem valami jobbra?
[ Szerkesztve ]
-
Franko49
tag
Ahogy a kollega irta, nagyon fun. Viszont versenyekre nem a legaljalmasabb. Ha megtapad nagyon meg tud indulni, egy pillanat alatt eleri a vegsebesseget, cserebe nem olyan gyors. Hatranya, hogy nagyon pattog es magas, ezert szegeny Bill gyakran beveri a buksijat. Kb maslef milla felhuzni, ami talan nem olyan veszes. Szoval szorakozni megfelelo, masra nem jo.
-
DigitXT
Topikgazda
A Bottom Gear időeredményeit mi a francért törölték? 10000+ magyar helyen
tart nyilván, miközben a 20. körül voltam, és 1000-en belül a globális listán, ahol
most 2M fölött vagyok, viszont a 19.120-as időm még mindig ott virít a barátlista
tetején, és magam sem tudom fél órája megdönteni - ergo nem sorol be sehova!
Most akkor ez mire volt jó? Nem hiszem, hogy változtattak a pályán, vagy igen?https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
Topikgazda
Na, végre... Az elején vagy egy autóhossznyit vertem magamra,
de az utolsó két ugrató rendre megszívatott... 5 ezreddel vertem
meg magam, ami elég volt, hogy rangsoroljon. Egyelőre 1. hely!
Nem világranglistán - és magyarban sem nagyon nagy az előny.Szerk: a Share link nem jó... Ezt a Challenge Friends generálta.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
őstag
Z... bazz, már a start utáni fél másodpercben kb egy harmad autóhossznyi előnnyel hirtelen megugrasz. Azonnal mondd meg melyik a turbó gomb.
Páran már mentek ghostok, az összes közül kitűnik a kocsid motorházteteje.
[ Szerkesztve ]
-
Franko49
tag
Epp akkor adta be, mikor a 10. medalt megszereztem.
-
athomi
veterán
válasz Freddycom #773 üzenetére
Látom figyeled az eredményeket, és Tunnel Vision-on elvertél. Azon gondolkodtam hol kaphatunk a global top-tól ~1 mp-et, de közben megtaláltam, hogy én a pálya közepén hagyom benne. Csak tökéletes kört nem sikerül összehoznom, az első gödörbe nagyon ritkán sikerül nagy tempóba leesnem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az most 'véletlen' volt, sima kupán mentem personal bestet. Amikor kijött a frissítés, akkor javítgattam célirányosan az időimet, tunnels-el kezdtem, aztán it's mine, winter cup, winter is coming, a mine shaft cup még nincs vegig, a more mine-szal nem foglalkoztam még. Ezeket sikerült akkor feltornázni első helyre magyar listán, de azóta persze fokozatosan csúszok le.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kezd ez a daily is eldurvulni...
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
én majdnem agyérgyörcsöt kaptam.. nem nagyon jött össze, mondom kimegyek TimeTrail-ben gyakorolni. Elsőre mentem egy 18.186-ot.. kicsit kiakadtam, de szerencsére sikerült reprodukálni nem sokkal később élesben is, még egy picit javítva rajta..
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
Hinnye, most nézem, nekem ma leszívott kőkemény 401 MB-t a játék a mobilnetből... Baráti. Lehet beragadt vmi reklám, vagy nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SpongyaBob #793 üzenetére
Á, ma kihagyom a daily-t, nem szeressük mi egymást a krosszmotorral.
szerk.: Mondjuk most pont mentem véletlenül egy második helyezésnyi időt time trial-ban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest