Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Shad0w #104 üzenetére

De, tévedsz. Az, hogy <censored> ms meg intel mit ugatírozik a netbookokról, szerencsére nem minden gyártót fékezi meg. De legyen igazad, eddig is jobban szerettem umpc-nek hívni azt, amire sokan mások netbookot mondanak. Attól mindig sikítófrászt szoktam kapni, hogy mások látatlanban megmondják, nekem mi van a kezemben.

Linuxos windowson... tartok tőle, ebben a témában nagyon nincs alapod nyilatkozni. Én próbáltam, a fent emlegetett esetek saját esetek voltak és ez csak egy-két példa volt.

"És még mindig kitartok azon állításom mellett, hogy netbookon nem jobb a linux. ": ha nem bánod, lefordítom: te még mindig kitartasz azon álláspontot mellett, hogy netbookon jobb az xp. A hozzászólásaim lényege pedig a következő: AKKOR HASZNÁLD AZT. A linuxot meg hagyd békén, a linux nem akar xp 2.0 lenni. Nemhogy nem akarlak meggyőzni arról, hogy a linux jobb, szeretnélek lebeszélni róla. Mindenkinek, de főleg neked, jobb lesz ez így.

Szerk: a távoli asztalt összehasonlítani egy hálózattranszparens grafikus felülettel azért elég lol, ezt ugye érzed.

[ Szerkesztve ]

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák