- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Remekül leérvelted, gratulálok.
pzstm: Nyugodtan mondd, én is használtam tabletet, utáltam. Abban a formában, ahogy anno MS-ék megcsinálták, zsákutcának tartom (ez is sok évvel ezelőtt volt, XP-vel, hogy a W7 hogy teljesít, azt nem tudom). Tetszik vagy sem, az Apple egy dologhoz nagyon ért: hogyan tegyen egy rendszert könnyen, kényelmesen használhatóvá anélkül, hogy mókolni kellene vele. (Szemben az MS rendszerekkel, ahol a mókolás elengedhetetlen feltétele a rendszer normális használatának.) Természetesen van rendszer, amit szabadabban bővíthetsz, de én például nem egy negyedik notebookot szeretnék otthonra, hanem egy halk és hordozható ezközt, ami az otthoni számítógépes tevékenységem nagy részét lefedi. Bonyolultabb feladatokat pedig a három notebook egyikén el lehet végezni. Egyszerűen mások az egyes emberek igényei, van, akiét a készülék le tudja fedni, és van, akiét nem. Nem kell ezt túlpörögni.
floatr: Bár az irónia jó dolog, de most nem talált be. Egy darab Apple termékem nincsen, de az a véleményem, hogy egy termék nem lesz automatikusan szar attól, hogy alma logó van rajta. Félreértés ne essék: jó sem. Netezni pedig valóban nem csak kanapén vagy fotelban lehet, de nekem ott kényelmesebb (lenne).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
madgie
titán
No de miért? Otthon én sem használom 90%-ban másra a gépet, csak arra, amire konkrétan elég lenne a telefonom is (fórum, levelek, ilyesmi), de a kijelző mérete miatt nem kényelmes. Net/notebook soha nem volt szimpatikus (pedig kettő is van a háztartásban), egy tabletet viszont örömmel elfogadnék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook