- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz tatararpad #11 üzenetére
Már megvan a megoldás: vízbázisu akku.
Csak kerülne már végre gyártásba.
Mert ez tölthető is, de ha gyorsan kell a tele tank, akkor csak lecseréled a két löttyöt! Mivel az energiát a két lötyi tárolja.[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
syberia
veterán
válasz tatararpad #11 üzenetére
Szerintem az elektromos hajtás a jövő, de az akkumulátorok mellé/helyett "fedélzeti" áramforrás lenne az igazi megoldás. Sokak szerint az üzemanyagcella a varázsige és a hidrogén a válasz...csak találják meg az előállításhoz szükséges-az elektrolízisnél sokkal magasabb hatásfokú-megoldást.
https://howbad.info/
-
tatararpad
őstag
Elektromos autót Jóska bácsi is eszkábál otthon ha nagyon akar, a gond velük máshol van. Így ha az Apple nem találta fel a mainál sokkal jobb akkumulátorokat, épített ki a hagyományosokéval vetekedő töltőhálózatot, vagy oldotta meg a gyorstöltést úgy hogy nem kell 1m átmérőjű kábel, akkor ez is megmarad a napi érdekességek rovatban.
-
skathy
csendes tag
Érdekes friss hír: [Villanyautón dolgozik az Apple]
A Titan fedőnevű projekt egy éve fut, több száz mérnökkel.
"A lap szerint ennél az intézetnél dolgozik például a Mercedes-Benz kutató-fejlesztő részlegének egykori vezetője Johann Jungwirth is, aki tavaly mint "Mac rendszerfejlesztő" csatlakozott az Apple-hez." -
oraihunter
aktív tag
Nagyon brutál ez a proci hamisítás! Még mindig fogom a fejem!
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
kromatika
veterán
Köszi a cikket.Érdekes volt.
-
nap
addikt
válasz DrojDtroll #3 üzenetére
Főleg amd-t.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
törölt tag
válasz DrojDtroll #3 üzenetére
A cím olvasásakor azt hittem megint hamisítottak, de ez a korábbi eset ☺
-
trufa12
addikt
Hagyjatok az amd procikkal , ma mentettem meg egy phenom 2-őt elhajlították pár lábát...
3 óra volt mire helyre hoztam aztán jól be baxtam .... nehéz szülés volt , kellett.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
DrojDtroll
veterán
Kinek jutna eszébe processzort hamisítani?
-
Khelben
nagyúr
A Lenovo kép alatt azt olvastam: Lenovo Y50 - sülni fog" És tényleg, a 4 magos I7 szétfőzi azt a hűtést.
-
zapok
aktív tag
Ha már ORWELL, akkor 1984, és már is elértünk 31 évvel vissza az időben, de ma mégis előre a megfigyelésben.
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla