Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
....adnának nekünk ilyen $150-200ért HDirot meg 700ft/dbért lemezt és pl én töbet rá se néznénk a kékre.
ennél többet nekem tuti nem ér amikor egy 500gbs hdd 20.000ft.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Gregorius
őstag
Egy kis matek: Ha féláron 150$-ért adod el, és 100$-t buksz, vagy nem adod el, és 200$-t buksz, akkor mennyi volt az előállítási költség...
Amikor már bent csücsül a raktárban akkor már tök mindegy, hogy mennyi volt az előállítási költség, minél több pénzt kell a készletből kihozni. Olyan áron kell eladni, amennyinél a lehető legnagyobb a sum(eladott példányszám*egységár), még akkor is, ha ez nem hozza vissza az előállítási költséget.[ Szerkesztve ]
-
Kriza
őstag
Egy kis matek: Ha féláron 150$-ért adod el, és 100$-t buksz, vagy nem adod el, és 200$-t buksz, akkor mennyi volt az előállítási költség...
Ha a Toshiba jobban észnél lett volna, akkor nem kellett volna hosszú távon buknia az üzleten, ahogy t72killer is mondta. Szerintem.
Az világos, hogy most már a veszteségek minimalizálása a cél.
[ Szerkesztve ]
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Gregorius
őstag
Ha aközött választhatsz, hogy minden egységen buksz $100-t mert csak féláron tudod eladni, meg aközött, hogy minden egységen buksz $200-t mert egyáltalán nem tudod eladni, szerinted melyiket fogod választani? Meredeket zuhant a kereslet ergó úgy kell leárazni a terméket, hogy a katasztrofális veszteség helyett csak mérsékelt veszteség legyen.
-
Kriza
őstag
Ez az a piacpolitika, amiért egyáltalán nem tudok sajnálni egy gyártót.
Elképzelem, hogy tapsolnak a térdükön örömükben azok, akik pár hónapja megvették duplaáron a lejátszót.Ezt üzenem a Toshibának:
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
Szép egy brigád a Toshiba is. Most bezzeg tudja féláron adni a lejátszót, amikor már nem lesz hozzá lejátszanivaló. Gondolkodtak volna előbb!
-
WonderCSabo
félisten
Legalább nem kell gondolkodni, milyen cuccot vegyünk.
-
azbest
félisten
Na most hogy a filmiparban gyengültek, lehet kijönni az olcsó hd-dvd írókkal és lemezekkel. Majd az IT eltartja Mai winyóméretekhez otthoni archiválásra/backupra hasznos lenne. Vagy olcsó hd home videók készítéséhez, amit az olcsó asztali lejátszókon meg is lehet nézni.
-
törölt tag
Bár a HD DVD-nek szurkoltam, azért eddig vártam hogy eldőljön a dolog.
Ideje beruházni egy PS3-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest