- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Ez de rossz
Azért viszont gáz hogy csak pár szemfüles emberke szúrta ki közülük meg csak egy volt olyan bátor hogy tüzetesebben átvizsgálja. -
Gulag
csendes tag
szarva közt a tőgyét.....
-
juliabrilke
veterán
Ez olyan, mint a "spot the fed" játék csak "spot the fake atm" címmel?
-
tki_ha5flt
csendes tag
Na, szóval pl. innen érdemes elindulni: http://hackaday.com/2009/08/04/malicious-atm-found-at-defcon-17/ Csak persze itt sincs normális info. Nyilván egy második számítógépről van szó. A kamera helyén éppenhogy lyuk volt szerintem, oda nem férhet PC, hanem a hiányzó kamera miatt lehetett belül meglátni egy második eszközt pl. a feldolgozáshoz és továbbításhoz a kártyaolvasótól. De én vagyok a hülye, hogy érdekel.
-
-
juliabrilke
veterán
Azért kíváncsi lettem volna, hogy hányan veszik észre és hányan nem.
Lenne azért meglepetés.
-
Hebry
senior tag
Felkészült hacker, volt nála zseblámpa...
-
Temesvari
tag
Mi ha nem ez a pech...?
-
tki_ha5flt
csendes tag
"Windowsos ATM 2009-ben... Istenem, bilibe lóg a kezed...
Amikkel a baj volt, azokat már rég kivonták a forgalomból."Mi is következik ebből a két mondatból? Kivonták a forgalomból a windowsos ATM-eket, tehát valami mással működnek már - amit persze nem árulsz el, hiszen tudnom kellene -. és azért lóg a kezem bilibe, vagy kivonták a forgalomból a problémás windowsos ATM-eket - amit persze nem részletezel, tudnom kellene -, és azért lóg a kezem bele?
-
Xantomas
őstag
válasz
Croissant #11 üzenetére
Modból már kimaradtam. Magyaoroszágon is voltak anno vírusos windowsos ATM-ek, sőt, szerintem a mostani delphis bugot kihasználó vírus az Itthoni K&H automatákat is meg fogja támadni idővel, de azokat újabban hozták ide, használtan, nyugatról.
A mai napig nem értem miért kellett az OS/2-es ATM-ek támogatását megszüntetnie az IBM-nek. -
Feruendios
tag
Jah persze tudom erre van egy kifejezés.
EPIC FAIL!!!
-
Xantomas
őstag
válasz
tki_ha5flt #9 üzenetére
Windowsos ATM 2009-ben... Istenem, bilibe lóg a kezed...
Amikkel a baj volt, azokat már rég kivonták a forgalomból. -
tki_ha5flt
csendes tag
Mi az, hogy "a testébe ágyazva"? Mármint egy _másik_ PC? Mindegyikben az van Windows-szal, legalábbis errefelé biztosan. Inkább más lehetett gyanús belül. Eszükben sincs valami zártabb, kisebb, biztonságosabb rendszert használni. Nyilván így képes applikációt írni rá a legolcsóbb munkaerő Excel-makróval. :-) De lehet, hogy tévedek - ezt már rég meg akartam kérdezni valakitől.
-
Geller72
veterán
..8000 emberből 1 kiszúrta..váo..a többi 7999 pedig simán használta volna..és lehet, hogy már egy éve ott volt...ez olyan..olyan..ki ha én nem..olyan..ugyehogyugye nem érdemes velünk packázni...dolog..mosolyt fakaszt..
.
-
Tyberius
aktív tag
"Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!"
-
Tomaaasz
aktív tag
epic fail!
-
domi007
őstag
Nagyon LOL
DOMy
-
ferensz
senior tag
Az emberi hülyeség határtalan
Lehet, hogy a szervezők tették ki mintegy feladványként, és a helyes megfejtő már x nagyságú összeggel gazdagabb
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem volt jó ötlet nyolcezer biztonsági szakember tőszomszédságába kamu bankjegykiadó automatát telepíteni.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest