Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Ez de rossz
Azért viszont gáz hogy csak pár szemfüles emberke szúrta ki közülük meg csak egy volt olyan bátor hogy tüzetesebben átvizsgálja."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Gulag
csendes tag
szarva közt a tőgyét.....
Az ellentetes velemenyek soha nem zavartak. Ami zavar az a tudatos rombolas es az onkontroll hianya.
-
juliabrilke
veterán
Ez olyan, mint a "spot the fed" játék csak "spot the fake atm" címmel?
-
tki_ha5flt
csendes tag
Na, szóval pl. innen érdemes elindulni: http://hackaday.com/2009/08/04/malicious-atm-found-at-defcon-17/ Csak persze itt sincs normális info. Nyilván egy második számítógépről van szó. A kamera helyén éppenhogy lyuk volt szerintem, oda nem férhet PC, hanem a hiányzó kamera miatt lehetett belül meglátni egy második eszközt pl. a feldolgozáshoz és továbbításhoz a kártyaolvasótól. De én vagyok a hülye, hogy érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
-
juliabrilke
veterán
Azért kíváncsi lettem volna, hogy hányan veszik észre és hányan nem.
Lenne azért meglepetés.
-
Hebry
senior tag
Felkészült hacker, volt nála zseblámpa...
-
Temesvari
tag
Mi ha nem ez a pech...?
"Imperfection is digital perfection."
-
-
tki_ha5flt
csendes tag
"Windowsos ATM 2009-ben... Istenem, bilibe lóg a kezed...
Amikkel a baj volt, azokat már rég kivonták a forgalomból."Mi is következik ebből a két mondatból? Kivonták a forgalomból a windowsos ATM-eket, tehát valami mással működnek már - amit persze nem árulsz el, hiszen tudnom kellene -. és azért lóg a kezem bilibe, vagy kivonták a forgalomból a problémás windowsos ATM-eket - amit persze nem részletezel, tudnom kellene -, és azért lóg a kezem bele?
-
Xantomas
őstag
válasz
Croissant #11 üzenetére
Modból már kimaradtam. Magyaoroszágon is voltak anno vírusos windowsos ATM-ek, sőt, szerintem a mostani delphis bugot kihasználó vírus az Itthoni K&H automatákat is meg fogja támadni idővel, de azokat újabban hozták ide, használtan, nyugatról.
A mai napig nem értem miért kellett az OS/2-es ATM-ek támogatását megszüntetnie az IBM-nek."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Feruendios
tag
Jah persze tudom erre van egy kifejezés.
EPIC FAIL!!!
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
Xantomas
őstag
válasz
tki_ha5flt #9 üzenetére
Windowsos ATM 2009-ben... Istenem, bilibe lóg a kezed...
Amikkel a baj volt, azokat már rég kivonták a forgalomból.[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
tki_ha5flt
csendes tag
Mi az, hogy "a testébe ágyazva"? Mármint egy _másik_ PC? Mindegyikben az van Windows-szal, legalábbis errefelé biztosan. Inkább más lehetett gyanús belül. Eszükben sincs valami zártabb, kisebb, biztonságosabb rendszert használni. Nyilván így képes applikációt írni rá a legolcsóbb munkaerő Excel-makróval. :-) De lehet, hogy tévedek - ezt már rég meg akartam kérdezni valakitől.
[ Szerkesztve ]
-
..8000 emberből 1 kiszúrta..váo..a többi 7999 pedig simán használta volna..és lehet, hogy már egy éve ott volt...ez olyan..olyan..ki ha én nem..olyan..ugyehogyugye nem érdemes velünk packázni...dolog..mosolyt fakaszt..
.
-
domi007
őstag
Bocs az offért, de ez olyan szép emlékeket idéz fel bennem
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Tyberius
aktív tag
"Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!"
-
Tomaaasz
aktív tag
epic fail!
Oda mentem, ahol vagyok!
-
domi007
őstag
Nagyon LOL
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
ferensz
senior tag
Az emberi hülyeség határtalan
Lehet, hogy a szervezők tették ki mintegy feladványként, és a helyes megfejtő már x nagyságú összeggel gazdagabb
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
Új hozzászólás Aktív témák
it Nem volt jó ötlet nyolcezer biztonsági szakember tőszomszédságába kamu bankjegykiadó automatát telepíteni.
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Politika
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- Nők, nőügyek (18+)
- Mini PC
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok