Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Ez de rossz
Azért viszont gáz hogy csak pár szemfüles emberke szúrta ki közülük meg csak egy volt olyan bátor hogy tüzetesebben átvizsgálja. -
Gulag
csendes tag
szarva közt a tőgyét.....
-
juliabrilke
veterán
Ez olyan, mint a "spot the fed" játék csak "spot the fake atm" címmel?
-
tki_ha5flt
csendes tag
Na, szóval pl. innen érdemes elindulni: http://hackaday.com/2009/08/04/malicious-atm-found-at-defcon-17/ Csak persze itt sincs normális info. Nyilván egy második számítógépről van szó. A kamera helyén éppenhogy lyuk volt szerintem, oda nem férhet PC, hanem a hiányzó kamera miatt lehetett belül meglátni egy második eszközt pl. a feldolgozáshoz és továbbításhoz a kártyaolvasótól. De én vagyok a hülye, hogy érdekel.
-
-
juliabrilke
veterán
Azért kíváncsi lettem volna, hogy hányan veszik észre és hányan nem.
Lenne azért meglepetés.
-
Hebry
senior tag
Felkészült hacker, volt nála zseblámpa...
-
Temesvari
tag
Mi ha nem ez a pech...?
-
tki_ha5flt
csendes tag
"Windowsos ATM 2009-ben... Istenem, bilibe lóg a kezed...
Amikkel a baj volt, azokat már rég kivonták a forgalomból."Mi is következik ebből a két mondatból? Kivonták a forgalomból a windowsos ATM-eket, tehát valami mással működnek már - amit persze nem árulsz el, hiszen tudnom kellene -. és azért lóg a kezem bilibe, vagy kivonták a forgalomból a problémás windowsos ATM-eket - amit persze nem részletezel, tudnom kellene -, és azért lóg a kezem bele?
-
Xantomas
őstag
válasz
Croissant #11 üzenetére
Modból már kimaradtam. Magyaoroszágon is voltak anno vírusos windowsos ATM-ek, sőt, szerintem a mostani delphis bugot kihasználó vírus az Itthoni K&H automatákat is meg fogja támadni idővel, de azokat újabban hozták ide, használtan, nyugatról.
A mai napig nem értem miért kellett az OS/2-es ATM-ek támogatását megszüntetnie az IBM-nek. -
Feruendios
tag
Jah persze tudom erre van egy kifejezés.
EPIC FAIL!!!
-
Xantomas
őstag
válasz
tki_ha5flt #9 üzenetére
Windowsos ATM 2009-ben... Istenem, bilibe lóg a kezed...
Amikkel a baj volt, azokat már rég kivonták a forgalomból. -
tki_ha5flt
csendes tag
Mi az, hogy "a testébe ágyazva"? Mármint egy _másik_ PC? Mindegyikben az van Windows-szal, legalábbis errefelé biztosan. Inkább más lehetett gyanús belül. Eszükben sincs valami zártabb, kisebb, biztonságosabb rendszert használni. Nyilván így képes applikációt írni rá a legolcsóbb munkaerő Excel-makróval. :-) De lehet, hogy tévedek - ezt már rég meg akartam kérdezni valakitől.
-
Geller72
veterán
..8000 emberből 1 kiszúrta..váo..a többi 7999 pedig simán használta volna..és lehet, hogy már egy éve ott volt...ez olyan..olyan..ki ha én nem..olyan..ugyehogyugye nem érdemes velünk packázni...dolog..mosolyt fakaszt..
.
-
Tyberius
aktív tag
"Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!"
-
Tomaaasz
aktív tag
epic fail!
-
domi007
őstag
Nagyon LOL
DOMy
-
ferensz
senior tag
Az emberi hülyeség határtalan
Lehet, hogy a szervezők tették ki mintegy feladványként, és a helyes megfejtő már x nagyságú összeggel gazdagabb
Új hozzászólás Aktív témák
it Nem volt jó ötlet nyolcezer biztonsági szakember tőszomszédságába kamu bankjegykiadó automatát telepíteni.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest