Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
-
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Jeleznék egy hibát. (Azt hiszem) Cseh területen átlagsebesség mérő kamerákat Andris helyett egy női hang angolul jelzi. Többször előfordult.Köszönm!
-
dodopek
addikt
Sziasztok Waze varázslók! egy apró pontatlanságot szeretnék jelezni. Árpád hídról le, pesti oldal még az Árpád híd metro előtt. Minden nap 50es táblával terrorizél. Most vagy én vagyok vak, vagy nincs ott. Más autók sem lassítanak, szóval szerintem ha volt is az építkezés miatt, azt már elvitték. Print screenem nincs, de ha szükséges, térképen tudom jelölni, hogy hol dobja az értesítést.
Köszönöm! -
dodopek
addikt
Most már tökéletes, köszönöm.
A wazeban jeleztem, hogy nem jó a web ím, mert a HRP címe, és a Fix telefonszáma van megadva, ha cégnévre keresel. Bocs, hogy ennyi munkát adok. 😀
És egy kérdés, ami engem az őrületbe kerget. Nincs olyan útvonal beállítás, mint az offline navikban, hogy egyszerű? Agyfaszt kapok, amikor 47 kis utcán akar ezer kereszteződésen átvinni, hogy aztán nyerjünk 1,5 percet. Nekem többet ér nyugodtan csorogni pár percet egy dugóban, mint 4 kereszteződésben figyelni a félhülye pesti sofőrök, és a túlélő üzemmódban közlekedők terveit kitalálni... -
dodopek
addikt
válasz dodopek #7773 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő. A Zab utcával van pontosan szemben a parkoló bejárata, oda kellene navigálnia.
A hely jó, de navigálni nem a parkolóba akar, hanem egyél hamarabb a HRP parkolóba. A jelölő jó helyen van, csak a cél nem.
Ahol a kék csík van az a HRP nagyker parkolója. Ahol meg a jelölő, az meg a FixDirect parkoló.
Bonyolítja, hogy mindkettő a 34 szám...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Akkor lehet, hogy nekem az a baj, hogy el van mentve munkahelynek, vagy mi lehet? Mert nézd, nekem ide teszi, nem úgy, mint neked:
Ahova navigál, az a HRP bejárata. Innen még vagy 60m a FixD parkoló.
És egy kérdés. Nem lehet valahogy kikapcsolni, vagy legalábbis eltüntetni egy pillanat alatt a csinálj fotót gombot? Fektetve használom a telefont, és bazi sokat kitakar, ha ismeretlen helyen vagyok...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Igen, onnan költözött a mai helyére.
És bocsánat, hogy ennyit szőrözöm, de még mindig nem az igazi a hely meghatározás. Most nem tudtam képet menteni, de talán érthető leszek:
A Fixdirecthez két bejárat van a parkolóba, ezeket jelöltem piros nyillal. A zöld nyíl, ahol most a célt jelöli, és amikor tovább megyek a parkolóhoz, újratervez, visszafordítana.
És nem tudom, hogy nektek kell-e jelezni, vagy külön van a google mapsnak support, de katasztrófa, ahova a térkép a 34-es számot teszi. A házszám az amorf négyszögben található. -
dodopek
addikt
Köszönöm, a lányok a backoffice-ban nagyon hálásak lesznek, ha nem kell minden második ügyfélnek telefonon elmagyarázni, hogy jöjjön vissza vagy párszáz métert.
Azért van a HRP-vel közös bejáratnak írva, mert szám szerint is ugyanaz a telek, és a cégeknek is van némi köze egymáshoz. Köszönöm, hogy javítottad!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a navigációs anomáliákat szoktátok e jelezni, de ha igen, akkor itt van egy.Ahol áll, nyugodtam lehet a Fixdirect parkolójába balra kanyarodni, épp ott van a bejárata. Hogy miért akar plusz egy karikára elvinni, az rejtély.
És egy másik probléma, hogy a Fixbe érkező ügyfelek gyakran panaszkodnak, hogy ha címet ütnek be, tovább viszi őket a Waze vagy 300 méterrel.Ezt hogyan lehet jelezni, vagy javíttatni?
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.