Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
válasz axioma #15374 üzenetére
Hát, volt hogy pár hétig állt az autó, de hónapokig még úgy se, hogy munkába járáshoz se használom, mert ha nincs dugó, akkor is gyorsabb BKV-val :-)
(tudom, mázlista vagyok)
Borzasztó dolog egyébként autót tartani. Ha nem használod, az a baj, ha használod az, ha rövid útra az, ha hosszú útra az... :-D
Gyerekkel kevesebb a probléma -
Marvinyo
aktív tag
válasz MaCS_70 #15370 üzenetére
Igen. ÖMW-nél talán Maxxmotion 95, Shellnél a V-Power 95 (vagy a FuelSave 95, sose vagyok jó ezekben a márkanevekben, valamelyik az alapbenzin). Természetesen a saját appjuk két kalap fos. ÖMW-nél keresni se lehet benzinre, Shellnél meg hiába lehet keresni árat - "természetesen" - nem ír.
Elvileg 5-15 forint felárat még megér, de ~380-400 mellé még 50-70 (ami néha van a Shellnél) már elég sok.
Auchan 98-at nem biztos, hogy tankolnék :-) E5/E10 nem érdekel annyira, kocsi - elméletileg - bírja mindkettőt, az E5-ért meg tuti nem fogok 100-as benzint tankolni 500-ért...[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
Offba teszem, mert nem teljesen ide illik.
Tudtok a Waze-el kompatibilis benzinkút-keresőt, árral, ilyesmivel? Tudok a beépítettről, de az csak a sima 95-t ismeri (benzinből), a prémiumokat nem. Az OMW meg a Shellnél van extra 95 (már ahol...), ha tudok azt tankolok, de valahol 10 forint, máshol meg 50 a különbség, előbbi megéri, utóbbi már nem annyira.
A holtankoljak.hu-t ismerem, bár ezt az új felületet mobilról nem próbáltam, de nem vagyok benne biztos, hogy a "prémium benzin E10" alatt érti-e ezt a fajtát, mert sokszor a 100-as benzin fölé írja, ami valószínűleg nem igaz. -
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
A térképszerkesztővel adódott kis problémám. Mivel 1-es szintű vagyok, ezért csak jelenteni tudtam a problémát, szerkeszteni nem. Emailben értesítést kaptam, hogy kommenteltek a hibajelentésre, és kövessek egy linket, hogy válaszoljak. Viszont a linket követve csak a térképszerkesztő jön be, a hibajelentést nem látom, válaszolni így nem tudok.
Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest