Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz plömplöm #15552 üzenetére
Senki nem hozta fel ezt a Waze hibájának, de szerintem igenis veszélyes, ha bármit is nyomkodni kell a telefonon, még akkor is, ha azonos helyre kettőt.
Nagyon megtisztelő, hogy szerinted így ismeretlenül is vannak egyéb problémáim is, de de szerintem (mint egyébként közlekedésbiztonság terén valamennyire járatos személy szerint) ezektől függetlenül baromi veszélyes az útról levenni a szemet, odahajolni a telefonhoz és akár csak egyet is nyomni rajta.
Azzal egyet kell értenem, hogy vezetés közben nem biztonságos telefonálni, a többség mégis megteszi, és nem sok érvet tudok felhozni amellett, hogy akkor legyen az egész egy kicsit még veszélyesebb.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
janosibaja
őstag
Köszi a válaszokat. Sajnos egyáltalán nem extrém sport vezetés közben telefonálni, hanem tök normális dolog: bluetoothos kihangosítóm van, kocsi kormábnyáról veszem fel a telefont. Mostanáig működött. (Az extrém, hogy elnűnik a Waze és koppintgatni kell.)
Nem tudja valaki, hogy milyen verziószámon működött még? -
Chris0321
addikt
Azzal egyet értek, hogy ha nem muszáj akkor nem veszem fel a telefont vezetés közben de szerintem zavaró ha teljes képernyős a hívás és utána újra elő kell hozni a waze-t. Volt olyan, hogy a hívás után nem tudtam azonnal nyomkodni a telefont ezért még a képernyő is lezárt amit kóddal fel is kellett oldanom majd előhozni a megnyitott alkalmazásokat és megkeresni a waze-t. Plusz én még szemüveges is vagyok és ugye mivel a telefon nem előttem van, a keret is be tud zavarni a látásba. Szerencsére nálam be lehetett állítani a kis ablakos hívást így ezzel már nem kell foglalkoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest