Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szili17

tag

válasz axioma #14166 üzenetére

Persze, csúcsidőben kb 1-2 percenként van a 4-6nak is követése és a 17-es is itt jár. De amikor ott neked zöld, akkor a villamosnak értelemszerűen piros. (szerk.: Még mielőtt valaki beleköt, tudom hogy a villamosoknak szóló fényjelző készülék nem a piros-sárga-zöld színekkel dolgozik, hanem fehér kör alakú átvilágított alakzatokkal, csak az egyszerűség kedvéért írtam pirosnak, de mondjuk hogy tilos jelzése van.)
    Ez az út is kis lifehack, persze sokat nem biztos hogy nyersz vele a Margit híd felé, a Tölgyfa se szokott annyira állni. Max majd megváltoztatják ha nagyon elkezdik az emberek használni.

Egyébként abból a távolságból tényleg nem lehet ezt megítélni, nem hibáztatlak hogy kétkedve fogadtad. De a várkert bazárost se lehet elolvasni mikor megy arra az ember. Én egy időben sokat mentem arra és próbálkoztam vele, hogy végig tudom-e olvasni (úgy hogy amúgy tudom mi van odaírva) és egy 30-as tempónál már lehetetlen volt befogadni, úgy hogy közben még az utat is nézd. :D

[ Szerkesztve ]

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák