Új hozzászólás Aktív témák

  • McSico

    senior tag

    Kicsit reagálnék itt a grafikai fennforgásra.
    Csináltam egy kis összehasonlítást. Túrtam egy régi képernyőmentést, és megpróbáltam reprodukálni. Mindkettő 12:00-kor készült a játékban, olyan küldetés alatt, ami erre az időpontra fixálja a játékbeli órát. Íme az eredmény: (mindenki döntse el mit lát benne)

    2018 (itt a topikban megtalálható szépségverseny nevezésem)

    2021

    Ami viszont szerintem új a játékban, az az épületek, vagy a távoli város, vagy falu ragyogása este. A városban az épületek körül, mint valami aura. Ugyan így egy komplett falu felett is távolról.
    A másik pedig az időjárás. Online régen nem volt, vagy csak nagyon ritkán, hogy este szakadt az eső. Mostanában ez viszonylag gyakran előfordul, bár mostanában megint kevesebb van. Nos, ilyenkor a tükröződések és egyéb dolgok nagyon durván néztek ki. Nem kizárt hogy a story-ból hozták át, szóval nem feltétlen grafikai tuning. A másik, hogy mostanában elég durva ködök vannak. Ennek megfelelő fényekkel, amik korábban nem voltak. A nagy esőzéskor dinamikusabbak a villámok fényei.
    Ami még a múltkor feltűnt, hogy láttam a karakter lélegzését, párás volt amikor kifújta a levegőt. Mondjuk ezt a plazma tv-n láttam, LCD monitoron nem volt elég a kontrasztarány. Erről nem csináltam képet, mert monitor vagy lcd tv- nem adja vissza. Ez sem biztos, hogy újdonság csak most vettem észre.

    Szóval nem feltétlen textúra vagy grafikai részletesség tuningról van szó, hanem a megvilágítás, és effektek módosításáról, ami sokat hozzá tesz a látványhoz. Ezek garantáltan nincsenek benne a change log-ban.


    [ Szerkesztve ]

    "Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"

Új hozzászólás Aktív témák