Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
Jó lesz az meglátod! Még egy hét és olyan peckesen mész mint a kis huszár!
Fájdalommal hogy állsz?
Ma voltam mr-en. Mondtam a nőnek hogy nekem ugyan főleg a hátam közepe meg a csavarozás fölötti szakasz fáj, de a főorvos úr a nyakamra meg a derekamra kérte a vizsgálatot mert hogy így úgy is belelóg a képbe a háti szakasz is (
) Erre azt válaszolta, hogy azt úgy nem lehet, akkor úgy kellett volna kérni a vizsgálatot. Na jól van gondoltam magamba, akkor megint így jártam. Na betoltak a gépbe, megcsinálták a nyakamat, aztán a derekamat, majd kb. 5 perc szünet, és megcsinálták a hátamat is. Mondta is a nő hogy megcsinálták, kérdeztem miért meg hogy, mit láttak, de csak annyit mondott majd hétfőn lelet ő nem mondhat semmit.
Hát majd kiderül.
45 percig búgott, csörgött, csattogott a fülembe mint egy trafóállomás. Pfúú de kegyetlen hangos. Zúgott a fülem utána, mintha diszkóból jöttem volna ki.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- PlayStation 5
- Formula-1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest