Új hozzászólás Aktív témák
-
formasu
tag
Sajnos azt kell írnom, hogy igazad van! Most ott tartok, hogy eddig "nyertem" már 3/4 évet, és nem fáj! Én is azt saccolom, hogy a sérv ott van, csak nem érzem. A kérdés, hogy meddig fog tartani? /Szeptemberben kaptam a injekciókat. Egy volt kollégám 10 éve kapta a beregisztrált műtétje előtt talán egy héttel, és még mindig jól van. A műtétjét az injekció után felmondta./ Az is előfordulhat, ill. reménykedem benne, hogy a mindennapos "denevérpados lógás" talán segít vissza fejleszteni a sérvet, és nem lesz szükség a műtétre később sem./
Biztos, hogy egy jó műtét többet ér ennél, csak ezt előre nem lehet tudni, hogy melyik lesz "jó műtét", és melyik nem fog teljesen sikerülni....
Egy tény, már az első injekció után egy órával szinte fájdalommentesen jöttem el a dokitól, ami néhány hónapos szenvedés után csoda volt, és máig is az, hogy műtét nélkül "így" vagyok, és sajnos néhányan műtét után is talán rosszabbul vannak nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Gigabyte Z590 Aorus Ultra-I7 11700K-G.Skill 3600-C16 Samsung B-die 16Gb
- ASUS TUF 4080 SUPER JAVITOTT + AJANDEK
- SATA to SAS átalakító tray caddy hdd keretbe
- Lego 10497 - Galaxy Explorer - Egyszer összerakott, hiánytalan
- LEGO Ideas - Vincent van Gogh - Csillagos éj (21333) - Egyszer összerakott, hiánytalan
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest