Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #2389 üzenetére
Amúgy nem vicces az, ha kikattintod a figyelmeztetést. Egyrészt úgyis bármikor kiadhat a MS olyan updatet, hogy mégis jelenjen meg (és nem tudod, lehet 3 havonta reseteli a beállítás, hogy jelenjen meg), másrészt ne szórjuk tele a netet outdated gépekkel...
A Win7 után amúgy ott a 8.1, ami még javában supportált, és nem akkora bloat, mint a 10.
@IO.sys : Én már jobban örülök, ha nincsenek ilyen requestek, mert a saját dolgaimmal nem haladok tőle. Néha jól jön a kis pluszpénz, de szinte sosem jó időpontban. SOkat meg nem akarok kérni érte sosem, mert nem vagyok szerviz.
-
IO.sys
őstag
válasz
KROK640 #2389 üzenetére
Pofátlanul olcsón dolgozom viszonylag profin, ráadásul olyan közegben is mozgok, ahonnan mindig jön meló. Ha ilyesmivel akar az ember pénzt keresni, mármint egy kattintással 5000-et, beszedni, akár indokolatlan upgrade felé terelni az ügyfelet, annak így vagy úgy híre megy. Márpedig aki ügyfélkört épít, az ilyet nem csinál, miután a szerencsétlen user évekig elégedett volt a vassal, ami most kiírt valamit (baj lesz more
).
A MS már válaszolt erre a kérdésre. A beépített fizetős szolgáltatások és a működés tengelyének áthelyezése a kliensről a felhőbe a bevételnövekedés kulcsa. Szerintem az a 160 reklámprogram is közrejátszik ebben, ami előtelepítve jön a 10-zel. (Win10debloater kiszedi, onnantól olyan, mint egy modern W7, és érezhetően fürgébb is lesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest