Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Top cat #17764 üzenetére
Egyik sem. Megnyomtam a bekapcs gombot, jott egy kis alig hallhato zizeges, amirol azonnal tudtam, hogy bajt jelent (plusz a power on led se villant fel - ez adja a legtobb remenyt, hogy semmi mas nem halt meg, mert se egy led, se egy venti, semmi meg se mozdult), ugyhogy rafekudtem a bekapcs gombra, hogy ne is probaljon felebredni, de mar keso volt, egy ilyen hangosabb sohaj jellegu hangot meg kiadott, aztan egy adagban kitolta magabol ezt a mennyisegu fustot. Utana nem is fustolt tovabb meg semmi ilyesmi. Az is igaz, hogy kb azonnal nyultam be a gep moge es a tap fizikai kapcsolojat lenyomtam. Aztan meg nagy szelloztetes, mert valami penetrans szaga volt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest