Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
Diabolis #5855 üzenetére
Az első DVI-A és jó pár DVI-I-s csatolós monitor képe egy pusztulat volt anno, közepes minőségű CRT monitor képminőségét se ütötte meg.
(megnéztem a havernál, mutogatta büszkén, hogy neki lapos "LCD" monitorja van ám, nézzem má' meg, de jól néz ki rajta a COD 1... ez 2004-ben volt... mondom neki, hogy te még nem láttad, milyen a szép kép, megmutattam neki a 17"-os síkképcsöves Samsung SyncMaster 765MB CRT monitoromon a COD1-et, 1024*768-ban.... azt mondta: "ne mondj semmit!" Én csak magamban vigyorogtam, de azért még odaböktem, hogy ez csak az alapfelbontás, 1600*1200 is megy 75HZ-en, ha van rá értelmes progi)
A DVI-D csatolóval ellátott példányok jó része már normális képpel rendelkezik, mint az a kettő Samsung SnyMaster 2043BW is a fentebbi képeimen.(#5856) hcl:
A DSUB annyira kihalóban van, hogy a mai napig is látom új belépőszintű monitorokon.
Amúgy meg durván 1,5 FHD a vége felbontásban, egy trinitron képcsőnek meg a mai napig is győnyőrű képe van, egyedül a fogyasztása nem túl szép - mai szemmel nézve.
Volt USB 1.0 a PII-es lapomon, de csapnivalóan lassúnak számított, horror idő volt róla feltölteni a Nokia teló 64 MB-os tárhelyét MP3-al, ráadásul WIN ME SE volt az első WIN amivel megbízhatóan és stabilan müködött is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest