- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nagy értékű tabletet rendeltem és GLS hozza. Kibonthatom fizetés előtt? Majd megpróbálok erősködni...
-
törölt tag
Vettem jófogáson egy hifit, amit a GLS derék 160 centis embere hozott ki a vállán, a hifi kb 20 kiló. Mikor kicsomagoltam azt hittem felrobbanok. Mind a két hangfal törést szenvedett el, ami ezután már csak tovább porlik, a hifi meg kaphatott egy kemény ütést, mert behajlott az alu oldallemez, de még a váz is elferdült. Itthon szétszedtem, lám a VFD kijelző üvegjének a sarkából is letört egy kis darab. 25K kárt csinált nekem ez a gagyi futárszolgálat. Felvettem velük a kapcsolatot, de nem is reagáltak.
-
CounterBoci
senior tag
Nekem a postás dobott egy elég merészet. Úgy néz ki a telephely, hogy kapu, aztán olyan 50m-re van az üzem. Egy procit hozott épp, és leb@szta a kapuban a betonra szó nélkül. Pedig van csengő, kaputelefon, egyébként is nyitva van mindig a kapu. Kutya van, de az nincs kiírva. Egyébként csak akkor harap ha olyanja van.
Valami helyettesítő volt, azt is megtanultuk, hogy ha nem a megszokott emberünk jön az autóval nem rendelünk semmit. Szoktak szólni a futárok, hogy ha szabin lesznek, mert akkor általában nem abban az időben fog odérni az autó. -
nemlehet
őstag
Le kell kenyerezni a portást aztán átveszi neked
Legalábbis én így oldottam meg amikor minden nap be kellett járnom. Egyik épületben portás néni volt őt bonbonnal, Merci csokival, a másikban meg a bácsit pár üveg borral. Úgy is unatkozik egész nap
Amúgy itthon a fogyasztóvédelem nevetséges. A magyar hatóságok egyszerűen nem hajlandóak semmit csinálni, a törvényalkotás szarik a kisemberre, kb mindennek az a vége, hogy vidd polgári perre, ami tekintve, hogy alsó hangon 2 év kissé nevetséges pár 10k forintért.
Szóval ha már ugyan úgy összetöri a futár én inkább kínából szoktam rendelni, mert egyszerűen pl aliexpressen sokkal nagyobb arányban születik valami elfogadható megoldás, mint itthon. De a paypal sem rossz dolog, mert már több olyan refundot is megítéltek nekem amit nem hittem volna, mert az eladó szart a dologba.
-
erik88
aktív tag
válasz
CounterBoci #11 üzenetére
Sajnos ha baj van akkor csak a hajtás miatt... Nem keveset dolgozunk ott se és nagyon nincs türelmünk be sakkozni a kocsiba patika állapotba minden csomagot és is mikor sietek akkor csak bedobom oldalra de ezek egy sima karórát is képesek becsomagolni egy laptop dobozába. Nekem speciel soha nem esett kát a csomagba akárhogy bántam velük
-
válasz
CounterBoci #11 üzenetére
Nem véletlenül hajtanak úgy a futás furgonok mint az őrültek...
Nekem eddig a legjobb tapasztalataim a postával vannak, de ott is postacsomagot kell kérni, aztán van idő érte menni. Illetve a foxpost csomagautomata se rossz. (Aki dolgozik annak mondjuk tényleg jobb a céghez kérni aztán lemész érte, de egyetemistaként ez nem játszik...)
-
CounterBoci
senior tag
Nálunk szinte mindenki a céghez rendel ami kell neki, mert munkaidőben az összes odaér. Egyikkel sem volt még semmi probléma. Azt viszont mindig halljuk, hogy le vannak terhelve, még hány cím van és milyen későn ér haza. Valószínű én sem állítanék élére meg pakolnék sorba mindig minden csomagot, mert az sok idő.
-
Gigi01
őstag
Én tegnap jöttem haza melóból,pirosat kaptunk,előttem egy dpd-s autó.Amíg jött a vonat,a tag kiszállt,gondolom előkészíteni a következő csomagot,az időt kihasználva.
Hát nem kellett volna.A csomagok össze-vissza,hát mondom ez fasza.Ami csomag a kezébe került,megnézte,és nem az kellett,határozott mozdulattal eldobta oldalra.
Ha nem látom,nem hiszem el.Szerintem minden futárszolgálatnál van ilyen nyomorék,de persze vannak normális futárok is! -
erik88
aktív tag
Én kinnt dolgozok a DHL-nél és ha valamit elrontok akkor ez nem így működik mint itt. Bepanaszol és szo***k, mint az állat
Itt nálunk nagyon komolyan veszik.
-
Syl
nagyúr
Válaszd a FedEx-et. Ők jobban vigyáznak a csomagra
-
pet007
aktív tag
Nem ertem, hogy ha mar volt korabban ilyen jellegu problemad veluk, akkor miert oket valasztottad megint. Nincs mas lehetoseg?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tisztelt olvasó!Lassan 1 éve,hogy csúnyán megjártam 1 csomagszállítás során.Pár hónapja kíváncsiságból,spórolásból...
- A könyvelő szakma halott?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- PlayStation 4
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!