Új hozzászólás Aktív témák
-
alexnagy777
csendes tag
Közben nekem visszaírt az NFFKÜ:
"Tisztelt xy!
Tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató visszajelzése alapján a 35XXXXXX IMEI szám rögzítésre került az adatbázisban, a készülékcserének nincs akadálya."Biztos vártak a válasszal, amíg a telekom összeszedte magát.
-
alexnagy777
csendes tag
válasz Lackooo84 #503 üzenetére
Én írtam is nekik, hátha úgy már jutunk is valamire, mert a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli ügyintézés vakvágány. Szegények a millió egyéb infó mellett csak max nagyvonalakban tudják, hogy mi is ez a cucc. Egyikük még a pályázat összegeivel sem volt tisztában. Másikuk szerint nincs semmiféle IMEI lista, ami ki lett adva, azon pedig nem tudnak változtatni, aki jogosult az benne van, és kész.
Pár perce visszaírtak:
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkhoz fordult.
Várhatóan a készülék jogosult a csereprogramban, kérjük keressen fel minket személyesen üzletünkben, hogy illetékes kollégáink segíteni tudjanak.
Együttműködését köszönjük!"Reménykedtem benne, hogy az ő hanyagságuk és 12 napos töketlenkedésük miatt nem kell telefonos és online időrablás mellett személyesen is időt rabolni. De úgy fest, hogy 2022 második felében ez megugorhatatlan akadály.
És milyen jó hír, hogy utána még 5 nap tétlenkedés.Remélem a kiesett idő alatti áremelkedések miatt is arányosan kárpótolnak...
-
alexnagy777
csendes tag
Én meg még 18-án. De ma szerintem ráborítom az asztalt a telekomra, mert ott van valami nyomoronckodás elvileg. Az első telefonos bige (akik természetesen teljesen alkalmatlanok minden érdemi feladatra) szerint 22-ig volt valami gebasz. A második bige már 29-et mondott 22-e után..
-
alexnagy777
csendes tag
Reggel mintha az olvastam volna futtában, hogy 20 ezren jelentkeztek rá eddig. Ennek a 99%-a ugye még a 20k-s időkben. Tehát valahol 400 milkánál tart a dolog. Van ott még...
Viszont: én muternak egy 90k-s telót néztem ki, amit 70k-ért hozhattam volna el 18-a előtt. Most már 110k a teló, tehát 40k ide vagy oda, ugyanott vagyok. Szerintem nem érdemes várni, max akkor, ha újonnan piacra dobott teló, mert az talán csökkenni fog, de nyilván nem olyan ütemben, mint a "háborús infláció" előtt.
[ Szerkesztve ]
-
alexnagy777
csendes tag
válasz Lackooo84 #429 üzenetére
Hát a szolgáltató, attól függően, hogy milyen sim volt/van a telóban, csak ad valami igazolást, hogy használva volt. Vagy feltolja az IMEI-t a listára. (legalábbis remélem, hogy ezek nem haladják meg a képességeiket) - én is hasonló cipőben vagyok, téged mikor zavartak el, a mostani 40 ezresnél, vagy a korábbiakban?
-
alexnagy777
csendes tag
válasz Donki Hóte #423 üzenetére
Én épp most akartam, de a kereskedőnél a hölgy (firstphone) az IMEI szám alapján nem jogosultat kapott. Így felhívtam a telekomosokat (30-as vagyok, nyilván), hogy tudnak-e valami papírt adni arról, hogy a készülék jogosult az IMEI alapján, használva volt a megadott időszakban. Azt a választ kaptam, hogy most áll minden 22-ig, mert még nem állt át a rendszer az új 18-as indulású körre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest