Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz WonderCSabo #49 üzenetére
Csak IE-t meg FF-et használok, ezekben nem láttam... most átfutottam a kiegészítőket is, de azok között sem találtam... lehet kéne egyet csinálni FF-hez?
-
Male
nagyúr
válasz WonderCSabo #47 üzenetére
Igen, de az úgy elég macerás, és nem is látni folyton (illetve kapcsolgatni kell) -> nomeg nálam ez csodás alaplapi hangkártya néha elnémul (köszönöm asus ezt a csodás driver támogatást, hogy másfél éve nem vagytok képesek kiadni egy frisebb drivert, ami javítaná a hibát ), így ha pl egy netes videónak nincs hangja, akkor nézhetem végig a hangkártya programját + a wines hangerő szabályozót is.
-
Male
nagyúr
válasz benedekco #26 üzenetére
Na ez a hang tiltás mondjuk jó lenne... utálom a zenélő weboldalakat, főleg ha éjjel gyanútlanul rákattintok a gugliból egy ilyenre, aztán a csendben egyszercsak elkezd üvölteni valami zene. Már egy szimpla "Firefox mute" gomb is jó lenne, de mégjobb, ha be lehetne állítani, hogy csak pár oldalon engedem a hangot (youtube, stb.), az összes többi meg némítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest