Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Nekem károm nem származik belőle, egyszerűen csak feltűnő, hogy ha "tüsszent egyet" az Intel akkor már azt is vizsgálják, ugyanígy a Google-nél vagy MS-nél, de vizsgálják Apple-t is iTunes miatt, szóval szinte mindenhova benéznek, érdekes.
Bizony, hogy a nagy mamutok minden cégfelvásárlását árgus szemekkel figyelik, nincs ebben semmi feltűnő, és bizony pl. egy Intel - AMD felvásárlást valószínűleg még azelőtt megtorpedóznának, mielőtt a gyakorlatban derülne ki, hogy káros hatása van a piaci versenyre.
-
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
Jelenleg is AMD procis notiról írok, nem volt nehéz megvenni.
(#3) Sanya: pl. ez. Még olyan friss ez az Intel-McAfee egyesülés, hogy szerintem nincs mit vizsgálni, egy kósza gondolat még a mikropocesszorba építeni olyan funkciókat, hogy az a McAfee termékeivel működjön optimálisan. De töprengjenek ha ennyire ráérnek. Nekem károm nem származik belőle, egyszerűen csak feltűnő, hogy ha "tüsszent egyet" az Intel akkor már azt is vizsgálják, ugyanígy a Google-nél vagy MS-nél, de vizsgálják Apple-t is iTunes miatt, szóval szinte mindenhova benéznek, érdekes.
-
Az EB már idegesítően sok dologba üti bele az orrát.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Wall Street Journal szerint számos kérdés merült fel az akvizíció kapcsán, hosszabb vizsgálatra lehet számítani.
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest