Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az EB már idegesítően sok dologba üti bele az orrát.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
nagyúr
válasz osztraksajt #2 üzenetére
Jelenleg is AMD procis notiról írok, nem volt nehéz megvenni.
(#3) Sanya: pl. ez. Még olyan friss ez az Intel-McAfee egyesülés, hogy szerintem nincs mit vizsgálni, egy kósza gondolat még a mikropocesszorba építeni olyan funkciókat, hogy az a McAfee termékeivel működjön optimálisan. De töprengjenek ha ennyire ráérnek. Nekem károm nem származik belőle, egyszerűen csak feltűnő, hogy ha "tüsszent egyet" az Intel akkor már azt is vizsgálják, ugyanígy a Google-nél vagy MS-nél, de vizsgálják Apple-t is iTunes miatt, szóval szinte mindenhova benéznek, érdekes.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
fordfairlane
veterán
Nekem károm nem származik belőle, egyszerűen csak feltűnő, hogy ha "tüsszent egyet" az Intel akkor már azt is vizsgálják, ugyanígy a Google-nél vagy MS-nél, de vizsgálják Apple-t is iTunes miatt, szóval szinte mindenhova benéznek, érdekes.
Bizony, hogy a nagy mamutok minden cégfelvásárlását árgus szemekkel figyelik, nincs ebben semmi feltűnő, és bizony pl. egy Intel - AMD felvásárlást valószínűleg még azelőtt megtorpedóznának, mielőtt a gyakorlatban derülne ki, hogy káros hatása van a piaci versenyre.
x gon' give it to ya
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest