Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Csak annyit tudok mondani, hogy mikor megvettem a HTC One S-t és érezhetőbben gyorsabb (a sunspider is ezt támaszotta alá) volt a böngészés mint az akkor már custom OC firmwaret futtató Prime akkor hírdettem meg eladásra...
Lehet hogy csak a TF prime volt egy nagyon rosszul sikerült cucc ebben az esetben elnézést kérek az elégedett T3 tulajoktól. -
smkb
őstag
És melyik SoC-al szerelt androidos tab teljesítménye volt jobb? Csak mert az előző Nexus 7 ben, a gyengébbik Tegra3 van, a Prime-al megegyező felbontáson és bizony nagyon kellemes sebességű. Érdekelne, melyik SoC-al szerelt Androidos tab volt gördülékenyebb, mint a Nexus 7 (ha már a Tegra3-al volt a probléma)
-
Spancho
senior tag
Egy ilyenre még én is vevő lennék.
Igaz nem vagyok nagy android rajongó ,de játszani netezni jobb lenne mint a LumiámA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
sutyi^
senior tag
Ezt a platformot és az "új" Nexus 7-et egymás mellé téve ugyanazért a pénzért ez nagyon harmatos...
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
lenox
veterán
Milyen ugyes nevvalasztas .
-
O_L_I
őstag
Kicsit muszály trollkodnom.
Szerintem annyira nem volt érdeklődés a T4-re, hogy kénytelen az NVidia maga terméket csinálni rá.
Nekem pl a T3 teljesítménye annyira kiábrándító volt a Transformer Primeban, hogy tuti soha többet nem veszek tegrás cuccot. -
gaben88
őstag
Egy fullos Tegra 4-es tabletre vevő lennék! Jöhet!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
-=MrLF=-
senior tag
Nekem is tetszik, kéne és egyetértek az AMD ne csak mutogassa, hanem hozza is ki a referencia gépeit.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
tjb007
nagyúr
Ezeken a sajtóképeken már egy fokkal jobban néz ki, de sajnos ettől még a való életben nem lesz egy szépség.
Az ár viszont nettó és csak ajánlott, szóval gyakorlatilag lehet akár 300 dollár is az ára.(#5) tamas1985
Lényegében igen, de az NVIDIA is csak gyártatja, tehát fizikailag nem kerül kapcsolatba vele.
[ Módosította: Qru ]
-
b.daniel
senior tag
Nekem kifejezetten tetszik. Az 1 GB RAM nekem bőségesen elegedendő, és ha nem lesz nagyon elrugaszkodott a hazai ára, akkor lehet be is nevezek egyre mondjuk az üzleti modell szerintem kicsit fura. Ok, hogy VGA-nál bejön, de tabnál...:/ hát meglátjuk majd
-
banhammer
veterán
Az egy giga így 2013 őszén már elég meglepő, főleg egy ilyen nagy név esetében.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
satz18
őstag
Az AMD-nek is ezt kéne tenni a kis temashával trollolo.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Nigér
őstag
Azért az az 1 giga memória már határesetnek számít...
Már ha ennyi lesz benne. -
alevan
őstag
Nem rossz ötlet az Nvidia részéről. Csak maradjon ilyen alacsony az ár és vetekedhet a Nexusokkal.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest