- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz #16939776 #73 üzenetére
Szerintem meg kell egy központi példamutatás. Az más kérdés, hogy az mennyire fedi le a normális értékrendet. Ha az egyénen múlik akkor ebben a rohanó világban ahol a legtöbb családban nincs idő nevelni és a gyerekbe beleoltani némi normalitást a vége egy nagy káosz lesz. Már most is az. Azon múljon egy nemzet, hogy adott időben mennyi az értelmes és mennyi a buta egyén? Ki van sarkítva de én így látom.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Valahogy nem tudom rólatok elképzelni, hogy jó szájízzel esztek narancsot vagy nyugodt szívvel vesztek vörös szegfűt pedagógus napra
A gond az ha még valaki abban a tudatban él, hogy az internet egy biztonságos hely és a közösségi média Isten ajándéka.
Szabályozni kell és igenis minden tagállam a maga módján mert ahány ország annyi kultúra. Nem lehet ráhúzni egységesen egy lepedőt az egészre... Az utána olyan lenne mint egy naaagy langyos hgy amiben esetleg még jobban felhígul az egész társadalom. Nem mintha nem ezt szeretné mindenki a világon. Vallás, normális értékrendszer, hagyományok tisztelete megőrzése ugyan.- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz #75376384 #46 üzenetére
Akármilyen felelősségteljes lehet a user ha beleszrnak a szádba a privát szféra abszolút nullára redukálásával (nonstop lehallgatás) beszélsz valamiről spanoddal és aztán látod magad előtt pár órával később mikor már nincs is faced egyszerűen a haver telója volt csak ott hagyjukmár... Fingfűrészelés Hadházi (humorista)szavaival élve
- Mindenki hazudik! -
-
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz Jesus_Shaves #33 üzenetére
Hamarabb töröltem, mint láttam a filmet bocsi
Ez csak megerősített abban, hogy nem gondolok túl vad dolgokat. Köszönöm a leckét tanár úr!
Az, hogy mit hiszel el meg kinek az ugye szocmagán.A közösségi médiás észrevétellel egyetértek.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Aki nem látta volna a Social Dilemma nevű dokumentum filmet eme csodás rendszerről az mindenképpen nézze meg.
Aki pedig ezek után annyira suta, hogy jobban fél a kormány propagandájától azt nagyon tudom sajnálni.
Egy pár hónapja fb nélkül, arra keresek rá ami eszembe jut és érdekel, gyűlölködés mentesen Önálló gondolatok?! Fujjj- Mindenki hazudik! -
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest