- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
És akkor itt minden olcsóbb lesz legalább 10-20%-al, ugye?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
nemlehet
őstag
Nem értem ezeket a márka webshopokat... A philips saját shopja is jó pár mátyással drágább mint akár csak az MM vagy ED... Így tényleg minek.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Az nem évek, hanem évtizedek-ben mérhető sajnos. (mire az lesz mint ott)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kiskutya
veterán
Ha drágábban adják mint máshol akkor sok értelme nem lesz. Arról nem is beszélve hogy a minőség évről évre egyre rosszabb. Lg tévék sorra romlanak el ismerőseim körében. Nekem 3 éven belül 2 lett panel hibás a második 2 év után és 180 ezres javítást ajánlott az LG szerviz a tv eredeti ára 190 ezer volt........
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
antikomcsi
veterán
TV-ket néztem, ~50K-val drágábbak, mint egy másik boltban. Ez így nem annyira jó üzlet.
-
F_Balazs
aktív tag
Csomó mindent meg sem lehet venni.
-
Mr.Grincs
veterán
Hurrá. Kellett nagyon. Ja nem. Maximum akkor lesz jövője, ha olcsóbban adják majd a termékeiket, mint bárki más.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
intuicio
aktív tag
Már egy jó ideje meg akarom venni ezt a monitort:
lg-32gp850-b
De basszus... ha náluk sem lehet kosárba rakni, akkor fáradjak a gyárba?
Kb semmi értelme így a webshopnak... -
veterán
Ez akkor lenne szuper, ha olcsóbban adnák, mint a többi bolt. Megnéztem egy mosógépet, 109k vs 122k a különbség.
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
Tigerclaw
nagyúr
Orvendetes dolog. Az mondjuk szerintem meg nagyon messze van, ami az USA-ban altalanos dolog, vagyis hogy rendszeres nagy learazasok vannak. Itt most nem kifejezetten az LG-re gondolom, hanem mas elektronikai cegekre, mint pl. Lenovo, Dell, HP es hasonloak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM