Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Teljes mértékben egyetértek veled. Szerintem jópáran a keresztnévnek fognak megadni egy nicknevet, csak színezés nélkül. (De a Plusban biztos lesz erre is lehetőség.)
Persze érthető Gorneck23 érve is. Csak engem abszolút nem zavar a mostani állapot. Engem az zavarna, ha nem lennének nicknevek. Most olyan partnereim vannak, akiket személyesen ismerek, és a nicknévből egyértelműen kiderül, hogy ki kicsoda. Ha nem lesznek nickek, akkor az egymás alatt lévő 7 Dánielből hogy találom meg könnyedén, akivel éppen beszélni akarok?
És ha fel szeretnék venni valakit, akivel csak kicsit akarok beszélni, utána lehet, hogy soha többet, vagy csak néha-néha, akkor regelhetek egy új Messenger crap-profilet? Azért ne tudjon már meg rólam minden infot...
Ezt a 2011-es Liveot én is kihagyom az életemből... -
pzstm
titán
-
MrSealRD
veterán
Van tiltás...OK.
A második mondatod nem értem mi akart lenni...
Tehát, amit eddig alapból láthattam, azt most csak úgy láthatom, hogy nyitok egy beszélgető ablakot. Ez így szerinted jó megoldás?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
fatal`
titán
"- A tiltás hiányát nem értem...
- Eddig az egyes kategóriák mellett megjelent a bejelentkezettek száma. Már nem. Zavar. Hiányzik
- A szöveg amit nevük után írtak egyesek, már nem jelenik meg végig. Egyszerűen levágja a végét és sehol nincs ott a teljes."- Én se, van tiltás
- Gondolom a többséget nem írtak
- Nyitsz egy beszélgetőablakot és megnézed -
törölt tag
Mikor lesz fent vajon Windows Update-en ?
-
fatal`
titán
válasz #72042496 #25 üzenetére
? Van benne tiltás. Jobb klikk, appear offline to this contact.
Ilyenkor nem tud üzenetet küldeni neked, nem értem a problémát. Ha rejtettbe lépsz be sem tudsz senkinek üzenetet küldeni, amíg nem mutatod magad onlinenak neki. Végre van értelme a rejtett módnak, nem összevissza generál hibákat (partnere nem elérhető, nem lehet neki fájlt küldeni stb.).[ Szerkesztve ]
-
Vargnatt
tag
Én is azért néztem át ide, hogy akkor most ez sincs már XP-re, mint az IE9, de megnyugodtam, hogy még van. Más kérdés, hogy egyelőre nem fogom használni...
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mohandas Gandhi)
-
Vargnatt
tag
A leírás alapján volt benne 1-2 dolog, amiért tetszett volna, de ahogy böngészem a kommenteket, egyre jobban elmegy tőle a kedvem, úgyhogy inkább hagyom a fenébe, jó nekem a tavalyi. Ki tudja, a régebbi skinek, meg az MSNPlus is mennyire kompatibilis az újjal, nincs kedvem ezzel kísérletezni.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. (Mohandas Gandhi)
-
MrSealRD
veterán
GoodSpeed: Gtalkot én is jobban preferálom nagyjából azért, amiket felsoroltál. Azon egész nap online vagyok. Komolyan mondom, még soha nem voltam elégedetlen vele. Mind szolgáltatás, mind a program működésével elégedett voltam. Gyors, egyszerű, e-mail-re loggol. Remek.
Mellesleg, most néztem egy process explolert és az új messenger több mint duplaannyi memóriát vesz el mint a Gtalk. Nagy tapsot érte.
Az egyik első dolog, hogy kompakt nézetre váltottam. Már nagyon tele van a bugyrom ezzel a socail...mániával. Ezen lehet vitatkozni, biztos van aki nagyon odavan azért, hogy egyszerre trébookolhat is. Én nem. Legyen opcionális. Inkább egy RSS olvasót raktak volna a teljes nézet socail bazi nagy táblája helyett.
Egyebek:
- A tiltás hiányát nem értem...
- Eddig az egyes kategóriák mellett megjelent a bejelentkezettek száma. Már nem. Zavar. Hiányzik
- A szöveg amit nevük után írtak egyesek, már nem jelenik meg végig. Egyszerűen levágja a végét és sehol nincs ott a teljes.
- A Theme változtatás nem annyira frankó így. Elég lett volna ha elsötétíthetem ezt a buzikéket, de nem ide is ilyen csicsás Elton John style kellett...
Ezt gondolom kb 2-3 perc után.Amúgy ha valaki tudja, hogy minimális szenvedéssel, hogy tudom visszatenni a régit annak nagy köszönet.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
törölt tag
Közben kifutottam a szerkesztési időből ... Szóval igen Gtalkot fele annyian sem használnak, pedig nagyon jó, egyszerű, és amit igencsak kedvelek, hogy az email címemre logol. A szomszédommal például mindig Gtalkon beszélünk, de a fiai például nem szeretik csak az MSN-t.
szerk : Na még egy dolog eszembe jutott Idehaza meg talán pár százaléka használja a netezőknek a Gtalkot
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #27 üzenetére
Most így működik.
Azt, hogy valaki ne lásson, ezzel meg lehet oldani (bár szerintem macerásabb), de azt, hogy üzenetet se tudjon küldeni, ezek szerint nem. Nem tudom ki hogyan van vele, de szerintem - ha esetleg olyan történik - jó, ha egyszerűen és hatékonyan le lehet állítani egy-egy spammert vagy kretént.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz WonderCSabo #18 üzenetére
én bárkit elküldök bárhova, de ott nem fog senki megtalálni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Narxis
nagyúr
Én frissítettem majd kért restartot, nem indult, feladatkezelőben "beragadt" a folyamata azután csináltam még egy restartot és most működik, de elég fura ez az új kinézet. De szerencsére vissza lehet váltani kompakt nézetbe, úgyhogy végülis jó.
(#26) GoodSpeed: Google Talkot fele ennyien se használják.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
Amúgy nem értem, ezt a nagy felhördülést. Google talk-ban már kezdetek óta nincs nick váltogatás.
-
törölt tag
most akkor szerver oldalon nem támogatja a nickname mezőt már, vagy csak a kliensből szedték ki? 3rd party programokban még elvileg működik (ahogy a fix név beállítása is a saját listámon másokhoz).
mondjuk egyszerűen be kell írni a névhez azt, amit akar az ember, aztán kész. -
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #7 üzenetére
Miért is ?
-
Integra
titán
na ez az, amit nem telepítek sehova sem.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
P00By
nagyúr
A kutya fáját hol olvastam, h nincsen? Át lettem verve! Sry
dajkopali: Az előbb is ez volt a cím? Mert akkor egy féregjárat vagy vmi megviccelt engem
N!tRo: Ez miért baj? Én sose tudom, h ki kicsoda. Van aki naponta változtatja...
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
de van, csak egy kattintás
http://explore.live.com/windows-live-essentials-xp
bocs, téves[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
P00By
nagyúr
Nuku XP verzió?
-
Apollyon
Korrektor
"Én nagyon örülök neki..."
Azért MSN-ben ne kelljen már eredeti névvel szerepelni. Vagy legalább lehessen megváltoztatni, mert aki akarja úgyis megváltoztatja a fiókban.
Fészbúkon oké, de itt ne már. Kb olyan, mintha ma még csak chat.hu féle cucc lenne és ott is csak az eredeti neved szerepelhetne. Azért az gáz, mert bárki láthatja. És itt is, mert ha pl egy üzlettel msn-en akarom felvenni a kapcsolatot, akkor ne tudja már feltétlenül a nevem...
Ez is afféle korlát, mert eddig volt szabadon változtatható nick, most már nem lesz. Még jó hogy nem kell kötelezően mobilszámot is megadni, amivel sms-ben lehet aktiválni a tevékenységeket
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gorneck
legenda
Sztem ott is be lehet állítani...mármint az olvasatlan gyűjtő ablakon...de nekem pl az ki van kapcsolva...
Én nagyon örülök neki, mert végre a lista szép letisztult...nem úgy néz ki, mint egy búcsús xar...
Már csak egy vmi hiányzik és az egy 64bites telepítő belőle...remélem lassan kész lesz vagyis lesz belőle...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
MODERÁTOR
Hát nemtudom, az olvasatlan email-ek között jeleníti így meg, ha belemegyek valamelyik fiók beérkező üzenetei közé, ott meg rendesen. Nem találtam hirtelen beállítási lehetőséget ehhez. Mindegy, megszokom..
Amúgy nekem sincs bajom az új live-al. A saját becenév lehetőségének hiánya hülyeség, de amúgy nekem jó. Már beta óta használom
Everybody lies.
-
WonderCSabo
félisten
Ha jót akartok magatoknak, ne rakjátok fel.
-
MODERÁTOR
Nekem azt mondja meg valaki,hogy a live mail mért jelenít meg minden egyes üzenetet 2x? Baromi idegesítő, ráadásul nem elég ha egyiket olvasottként statuálja, míg nem a másikat(ami ugyan az) még mindig új mail-ként jelzi Konkrétan:
Ez valójában 4 új üzenet, ami neki 8..A másik, hogy nem lehet azt alapértelmezetté tenni, hogy megjelenítse a képeket? Csak mindig az aktuális levélnél lehet engedélyezni?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
ftc
nagyúr
Ha rákkantintok a levélre akkor automatikusan megnyitja vagy továbbra is kéri a jelszavat?
-
N!tRo
tag
Tök jó meg szép meg minden de például a nicknevemet hol változtatom meg?
My Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest