Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Vesa #5755 üzenetére

    Trecking, túra, vagy közlekedési célú felhasználásnál látom létjogosultságát egy átalakító szettnek. MTB vonalon nem igazán tud igazi egységgé összeállni, ami terepen is megállja a helyét.
    Egy bringa súly terhelhetősége rendszer tömeget jelent, amibe a te és a bringa súlya is beleszámít, tehát a + elektromos rendszer is bele számít. Míg egy elektromos gép esetében ez a terhelhetőség magasabb.
    Jobb gépek esetében egyébént az analóg és az azonos célra szánt elektromos gépek ára között alig, vagy már semmi különbség sincsen. Olcsóbb gépeknél válik láthatóvá az egyébként nem elhanyagolható elektronika ára, ami mint rendszer több mint 2000€.

    Ha az anyagi hatérértéked valós és nem érzelmi (egy bringa nem ér többet 1,5 millánál), akkor kimondottan a használt piac felé érdemes nézelődnöd. 1,5 m-ért lehet jó és kevés km-es használt gépeket venni, akár garisokat, már olyan évjáratot, amelyben a vázban van az akku és rendszer nem csak ráaggatva egy félig analóg gépre a külső akku. Most érdemi nézelődés nélkül csak a saját magad által linkelt hirdetés alatt ilyenek szerepelnek: [link] A két bringa nagyon nem ugyanaz a kávéház, amit én linkeltem az egy aktuális modell.
    A 4 éves az egy 1. generációs elekromos a gyártó kínálatában, jelenleg a giant a 3. generációnál tart motor és elektromos rendszer tekintetében, plusz a váz fejlesztések.

Új hozzászólás Aktív témák