-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem én is ezt a Xiaomi Band 2 okoskarkötőt, és végigcsináltam mindent a leírtak szerint, le is sikerült vinnem az árat a kóddal és a 140G ponttal elég rendesen.
Annyi kérdésem lenne, hogy ez a Gamiss.com weboldal megbízható-e, mert a rendelés végén látom lehet Shipping Insurancet kérni plusz pénzért, meg Tracking Numbert is lehet plusz pénzért akár, aki rendelt már innét vagy hallott róla valamit megbízható ez a weboldal?
Esetleg ha nem innét rendelném, akkor még találtam egy Gearbest-es ajánlatot: [Xiaomi Mi Band 2] , de itt $24 körül van az ára, szerintetek megbízható a Gamiss.com oldal, vagy inkább a Gearbest, bár én még onnét se vásároltam soha, csak sok embert látok onnét vásárolni?[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, megrendeltem innét a Gamiss-ról, mert minden féle promókód meg kedvezmény után csak 17.83 dolcsi volt, természetesen Paypal-lal, igaza van tboy93-nak ez azért elég jó védelem, ha mégsem érkezne meg, akkor azért Paypal-on keresztül csak vissza tudom valahogy szerezni a pénzemet talán.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
Még december végén 26-án és 29-én rendeltem Sincerity-től pendriveokat és SD + microSD kártyákat , a 26-i rendelésemre legkorábbi megérkezést január 11-et írt, és 13-án meg is jött, szóval irtó gyorsan, viszont a 29-i rendelés, aminek legkorábbi január 13. , legkésőbbi február 7. , a megérkezési intervallum még mindig nem érkezett meg.
Korábban is rendeltem már tőle sokszor és mindig rekord gyorsan 10-14 nap alatt itt volt nálam minden, úgy mint most is az első rendelésnél. Viszont ezzel a 29-ei rendeléssel nem tudom mi lehet, vagy elkeveredett és eltűnt a csomagok fekete-lyukában, vagy a magyar postán valaki szortírozónak megtetszett és úgy gondolta inkább megtartja magának. Ilyenkor gondolom kénytelen vagyok kivárni a február 7-ét, és utána valahogy vissza refund-oltatni a pénzt, de igazából akár annak is örülnék ha újra elküldené a megrendelt cuccokat, bár nem tudom ilyet lehet-e.
-
Exelsior24
aktív tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Sincerity-től nem jött meg egy rendelésem, lejárt az estimated delivery time is, írtam neki, hogy továbbra is szeretném a terméket, (I want the item-et választottam).
Ma visszaírt hogy küld egy újat, és most van 2 opcióm a Case-nél, hogy újra írhatok neki üzenetet (írtam is neki hogy köszönöm hogy újra küld egyet), és van egy olyan opció, hogy "Close this request" , erre rákattintsak lezárjam az ügyet vagy megvárjam amíg ténylegesen megérkezik a rendelt árú (már ha tényleg küld újat)?
Mert ha nyitva hagyom az ügyet, akkor elvileg 4 nap múlva az Ebay is beszáll, hogy mi a helyzet, de tulajdonképpen már megegyeztünk üzenetben az eladóval.
Aki ért ehhez megtudná mondani hogy most akkor zárjam ezt a "Requestet" most vagy várjak amíg megjön hozzám valamelyik csomag?Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
válasz w.miki #75949 üzenetére
Hát valószínűleg az, mert Sincerity azért egy nagyon megbízható ebay-es kereskedő és eddig a 6 rendelésemből 5 megérkezett tőle 10-14 nap alatt, szóval igen gyorsan.
A postás facebook csoportban meg írják, hogy a posta már szinte bárkit felvesz a válogatóba, mindenféle iskola és képesítés nélküli (általában szegííílyből élő egyéneket is) , és ez meg ide vezet, hogy felvesznek olyan munkakerülő embereket akik úgy gondolják lenyúlhatnak 1-2 kisebb levélküldeményt, hisz senkinek nem fog az feltűnni majd.
Közben ez meg rohadt gáz nekem is meg az eladónak is, mert nekünk meg kárt okoz, és oda fog vezetni, hogy az illető látja, hogy Magyarországra rendelt csomagok közül sok eltűnik és újat kell küldenie meg mennek a refundok és előbb-utóbb úgy dönt hogy akkor inkább Magyarországra nem küld többet, és többet nem rendelhetünk tőle.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
válasz w.miki #76019 üzenetére
Igen ezaz, hogy azóta amiket rendeltem és nem érkeztek meg mindnek feljebb ment 3-4 dollárral az ára legalább, szóval ha refundot kértem volna, akkor rendelhetem meg újra mindet és kapásból vagy 15 dollárral drágább már az egész mind amikor még decemberben megrendeltem tőle.
Most várok még 2-3 hetet, mert azt mondta újra küldi őket, ha most sem érkezik meg akkor kérem a refundot.Amúgy e-bay-en írtam neki,a rendelt terméknél rámentem az "I didn't received it"-re és utána lehetett választani, hogy a pénzt szeretném visszakapni vagy továbbra is szeretném még a terméket. Ezt a 2.-at kiválasztottam és oda írtam be neki az üzenetet.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Lehiñito #76028 üzenetére
Legközelebb én is tuti kérek tőle TN számot, még amellett a plusz 3 dolcsi felár mellett is jobban jövök ki, mintha sorra nem érkeznének meg a rendeléseim.
Amúgy ha kérek TN számot, akkor annak az árát hogy fizetem ki neki hol utalom át neki?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz kirkri #76098 üzenetére
Én gamiss.com-ról rendeltem a Mi Band 2-met, és új accunttal amire kaptam 140G pontot alapból + a happynewyear kóddal , $17.83 dollár volt mindössze. (kb 5100 Ft az akkora árfolyammal számolva)
Itt egy kép is róla, direkt le screeneltem: [Xiaomi Mi Band 2]
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz tboy93 #76138 üzenetére
Nekem is szinte csutkára le volt merülve szintén Gamiss-ról rendelt, viszont nekem elég gyorsan megjött, fentebb írta valaki hogy neki 24 nap alatt, hát nekem 2 héten belül simán itt volt.
Én kértem tracking-et 2 plusz dolcsiért, de ahogy olvasom aki nem kér az is kap hozzá, na mindegy biztosra akartam menni azok után hogy 2 sincerity-s rendelésem is szőrén szálán eltűnt.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
-
Exelsior24
aktív tag
válasz BullZeye #76173 üzenetére
Itt a weboldaluk: [Aliexpress Tools] , amúgy ez AliExpress Tools a neve a bővítménynek ha rákeresel megtalálod szerintem.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Jakemy precíziós csavarhúzókészletet, már ki is néztem egyet a JM-8126-os számút, és korábbi hozzászólásokat végigolvastam. Láttam sokan a dd4.com oldalról rendeltek ilyet, mert ott gyakran vannak akcióban, bár ez a kinézett készlet éppen nem akciós.
Viszont ugyan ezt a készletet megtaláltam a Gearbest és a Banggood oldalakon is, szinte minimális árkülönbséggel, viszont ezeken az oldalakon egy picit máshogy néz ki, tiszta narancssárga , míg a dd4-es készletnél a képen egyes elemei kék színűek, szóval lehet valamelyik színű hamisítvány?
Láttam valaki írta, hogy Gearbest-nél rendeltre panaszkodtak egyesek, hogy az hamisítvány, de én ilyet a GB-es topikban nem találtam ilyenre utaló kommentet.
Én eddig egyik oldalról sem rendeltem soha így esetleg az is érdekelne honnét lenne érdemes megrendelnem a DD4-ről, Gearbest-ről, Banggood-ról, esetleg Ebay-ről, melyik az a weboldal ahol ha valami gond van vagy nem érkezne meg a csomag, akkor könnyen vissza tudom refundoltatni, illetve melyik oldalról rendelve csomagolják be jól, nem szeretném ha a műanyag doboza ripityára lenne törve mire megérkezik hozzám.
Aki esetleg már rendelt Jakemy készletet valahonnét és tud tanácsot adni azt megköszönném.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Exelsior24
aktív tag
@Janakbacsi:
Mondjuk ezek a képek a Piston 2-ről vannak, nekem ilyenem van csak arany/barna színűben és annak idején ezt a típust elég durván hamisították. Nekem is jó sokat utána kellett olvasnom, hogy honnan rendeljem meg, de szerencsére eredetit sikerült rendelnem. Piston 3-mat is biztos sokan hamisítják, de ha google-n rákeresel hogy fake / original compare akkor lehet talál arról is ilyen összehasonlító fotókat.
Janakbacsi tessék találtam egy videót, ahol összehasonlítja az eredeti és a hamisítvány Piston 3-at:
[Piston 3 Fake vs Original][ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz janakbacsi #78009 üzenetére
Az előző kommentemben linkelt videónál a bal oldali az eredeti, a jobb oldali a fake. Már az elején látszik mert a boboz hátulján a matrica szépen illeszkedik a mélyedésbe , a hamisítványnál pedig van hézag körülötte és vastagabb az írás is. De utána is látni a hamisítványon, hogy a tartójában a gumi rész is girbe gurba kevésbé szép, nem méretpontos.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
Én is egy hasonlót használok, szinte majdnem teljesen ugyan így néz ki mint ez csak ezt többen használják és több benne a visszanézhető árdiagram is. Régen ezt az Assistant-ot használtam de néha produkált furcsa dolgokat, és sokan panaszkodtak rá az értékeléseknél is hogy személyes adatokhoz hozzáfér.
Amúgy most ezt használom, ezt több mint 306.000-en letöltötték már:
[AliExpress Tools]De van saját weboldaluk is és többféle böngészőre is letölthető:
[Alitools weboldala]Gondoltam belinkelem ezt is, esetleg össze lehet hasonlítani őket akinek van kedve.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy autós mobil tartót, és régebben úgy emlékszem ebben a topikban láttam egy ilyen műanyag karos oldalól összecsukódó mobiltartót, de nem emlékszem már rá sajnos, hogy milyen márka volt.
Keresgéltem a neten, találtam is egyet de mintha nem ez lett volna 100%-ban, de gondoltam belinkelem ide, hátha valaki ismeri azt amelyiket keresem, vagy hogy ilyen alakú tartóban gyárt-e más gyártó/márka:
[Autós mobil tartó]Körülbelül így nézett ki, de mintha nem ez a ROCK márka lett volna, de lehet tévedek és más gyártó nem gyárt ilyet, akkor mégiscsak ez lesz.
Illetve találtam még 2 másik eléggé népszerűt, esetleg ezekről van valakinek tapasztalata, ezekből nem rázkódik ki, vagy esik ki a telefon a jó kis kátyús magyar utakon:
[USAMS autós mobil tartó][Ugreen univerzális mobil tartó]
Ez a kettő is szimpatikus, de nem tudom mennyire biztosan tartják meg a mobilt.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Ezek az Orico márkájú fali töltők megbízhatóak: [Orico 5V 1A/2A travel charger] ??
Más normálisnak tűnőt nem találtam Allin, és úgy látom ezt a típust azért rendelték jópáran, csak számomra nem túl ismert márka, és nem szeretném ha leégne tőle a ház.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Predator2 #173424 üzenetére
Szia!
Ugyan ilyenem van nekem is EU régiós verzió, szintén 2.2.14-es firmware-rel, és nekem is egyfolytában írja hogy van új 2.2.21-es verzió, de hiába nyomok rá a frissítésre nem történik semmi sem. A Xiaomi szerverén van elcseszve valami sajnos, és nem tudjuk letölteni a frissítő fájlt sehogyan sem. Én próbáltam már "Mainland China" és "Singapure" régióval is de úgy sem sikerült lefrissítenem 2.2.21-es verzióra.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz bbsofficial #183397 üzenetére
Furcsa mert google fordító simán tudja, hogy a VAT azaz ÁFA magyarul, kipróbáltam lefordíttattam vele és simán ÁFA-nak fordítja.
De Google a barátom és ezt találtam: HÉA = Az Európai Unió közös hozzáadottértékadó-rendszere. A hozzáadottérték-adó (héa, Magyarországon: áfa) egy forgalmi adó, amely az egyes termelési fázisokban keletkező értéknövekmény értékesítését terheli.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest