Hirdetés
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Úgy nézem, véglegesen megnyílt a Banggod EU. Visszarakták a buy gombokat, ami tegnap még nem volt és nincs az üzenet a blablával, hogy nemsokára nyitunk.
Az megvan, hogy a Bangood valentinos játékon, ha nyomsz egy play againt miután lejárt az egy lehetőség és megosztod Facebookon kapsz még 2 lehetőséget? Naponta ismételhető, csak nem tudom mi értelme minden nap megosztani, ahelyett hogy permanensen hagyná a Banggood az első megosztás után.
-
Jackal2
senior tag
Trebrona
Lassú vagyok, reggel kéne leveleket olvasni
-
Jackal2
senior tag
Sziasztok, jött egy csomó cuccom, innen-onnan, elmondom mi a tapasztalat:
Ali Express
Megvolt az Aliexpresses teszt rendelésem, 4 db MJX X600 motort kértem, kb. 500 Ft volt darabja, fele ár mint a Banggodon, jól működnek.Banggoodos cuccok
Jött egy Xiaomi Yi 10K Powerbank, teljesen jó, minőségi cucc, eredeti, amit tapasztalok, hogy a Blitzwolf töltő lassan tölti, olyan 400-450mAh-val csak (10.000mAh val ez kb 20 óra). Kinézetre, fogásra sokkal jobb mint a noname powerbankom, de majd a mért tesztek pontosan elmondják, mennyivel (mellékesen totál Apple kívülről, mostanában ez a menő, úgy tűnik).
Kipróbáltam az E14 to GU10 foglalat átalakítókat, ezek drágák voltak (500/db) az Ebayes 1 dolláros foglalatokhoz képest, de ennek a bele kerámia, remélem nem fognak melegedni.
Szintén megjött a SkyRc Imax B6-hoz az adapter, nem gyárit kértem, mert fele annyi volt, remélem nagyon nem fog melegedni, de majd megmérem egy lézeres hőmérővel.
Egyéb apróságok: 6x3x2mm-es golyós csapágy, fogaskerekek, zsugorcsövek meg egy tonna Gemfan propeller a quadokhoz, nekem eredetinek tűnnek
Gear Best
Rendeltem egy tonna propellert a jóárasított racer cuccokból, meg egy Emax Nighthawkot, ami a vámon áll, ebből most úgy néz ki vámolás leszTaláltam még két oldalt, ezekről rendelt valaki nagyobb értékű cuccot, amit meg is kapott és jól is működik?:
- Xt-xinte
- Igogo: itt nekem nem egyértelmű, hogy EU-ból jönnek-e a cuccok vagy sem, de úgy nézem nemszóval vámolni kell
-
Jackal2
senior tag
válasz
cris78 #38648 üzenetére
Ilyen nekem Wizards of WOR-os ban kellene
-
Jackal2
senior tag
válasz
szjoci #38611 üzenetére
Szia, én is ilyen megfontolásból nem vettem eddig, a másik meg ha a sarokban marad egy kis kosz (már pedig marad, mert fizikailag nem tud oda menni mindenhova) akkor úgy is elő kell venni a porszívót.
A garanciával kapcsolatban teljesen igazad van, ezért sem vettem eddig semmit, de gondoltam itt csak van olyan, aki vett kintről már és van vele tapasztalata.
-
Jackal2
senior tag
Takarító robotot vett már valaki Kínából? Kettőt próbáltam itthon, az egyik valami nagyon olcsó Sencor volt, az első útján úgy beszorította magát a cipőtartó alá hogy le kellett szerelni a falról
Aztán próbáltam egy másikat, ami dokkolós és visszatér rá és fel is tölti magát, az nem rossz de ugye a küszöbbel, kábellel nem tudott mit kezdeni, de az már elfogadható volt 50e-ért.
Ilyesmi kategóriában van tapasztalatotok?
-
Jackal2
senior tag
Tettem fel még tegnap kuponokat (Banggood, Gear Best, Tiny Deal) a blogomra, ha valakinek kell. Itt van néhány, amit próbáltam:
Bangood: bg8OFF 8% ha jól emlékszem (01.15-ig él)
Gearbest:
8%: GBEWYEAR (02.17-ig)
7%: Hello2016 (01.16-ig)
5% és elvileg free shipping: site5 (01.10-ig) (a free shippinget nem teszteltem)Többi ömlesztve a fenti linken, illetve akit drón téma érint, az ha lejjebb görget, akkor pénteki árakat feltettem a legnépszerűbb típusokból.
Ha valamelyik kupon nem megy, akkor szóljatok, kihúzom (amik le vannak szürkítve és áthúzva, azok nem mentek).
-
Jackal2
senior tag
Jöttem ki ma reggel a szobából és nézem hogy valami cucc lóg ki a mennyezeti lámpából, először azt hittem a sötétben hogy valami állat, de aztán láttam, hogy nem, hanem a jó kis ebayes led égő elhagyta magát
2015.10.21-van ráírva, szóval kihúzott 15 hónapot
Sajna nem emlékszem honnan rendeltem, de valami kicsi cégtől, ebayen keresztül, kb. annyi volt mint itthon egy halogén izzó. Egy baja volt, hogy a felületszerelt részt nem védte búra, szóval rá tudott égni a por.
A halála meg gondolom annyi, hogy elengedett a hőtől a ragasztás.
Néhány érdekesség amit találtam, remélem még nem volt:
- fal dekoráció, mint ha át lenne bontva a lakás
- Ez szerintetek működhet? Rétegvastagság vizsgáló, ezek itthon ilyen 50 rongy fölötti cuccok, autóvásárláshoz jól jöhet -
Jackal2
senior tag
válasz
cris78 #38167 üzenetére
Szia, itt az afteship
"The item is at the PostNL sorting center"
Ez meg a magyar Postáé
E szerint "Célországba küldve / item is abroad"
-
Jackal2
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #38083 üzenetére
Még csiszolnom kell a technikát, ami a topic olvasását illeti, de hát egy újszülöttnek minden vicc új, én meg mostanában kattantam rá a kici ócóóó kínai vackokra
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy valami minőségi multifunkciós svájci bicska jellegű kést tudtok ajánlani?
-
Jackal2
senior tag
-
Jackal2
senior tag
Előbb bementem a Conradba nézni zsugorcsövet, fele ennyi volt 2x ennyi mint ez a pack
Ez persze csak azt jelenti, hogy a Conrad drága.
-
Jackal2
senior tag
Simán, nappal is, itt szórakozunk most vele az épületben, át lehet lőni az épület másik oldalára. Éjszaka jó, persze nem reflektor hatású, de amit mondtam, hogy a Budai várból átlőttünk a Naphegyi adótoronyra az olyan 2 km légvonalban. Szerinte a gellérthegyi házakon is látszott volna, ha nem lenne rohadtul kivilágítva a Citadella.
-
-
Jackal2
senior tag
válasz
krisztianAMG #37890 üzenetére
Elfogadom, ha ajánlasz helyette a Banggoodról valami mást, mert én annyira nem vagyok nagy májer ezekben
-
Jackal2
senior tag
válasz
dugesz77 #37889 üzenetére
JJRC H20-ról itt találsz tesztet.
Valaki mondta az előbb az Eachine H8 minit, arról meg itt van egy.
-
Jackal2
senior tag
válasz
krisztianAMG #37855 üzenetére
Akkor ezt vegyem egy nem ajánlottnak? Mondjuk a 400 dolláros Bosh nem is ez a kategória
-
Jackal2
senior tag
Nekem két fejhallgatóm van:
- Jabra Move (teljesen jó a hangja, csak jön szét a fülvédő)
- Corsair VenganceMind kettőnek jó a hangja, de azért a Corsair odaver a Jabranak.
Viszont csinálhat a két fenti füles bármit, a Thonet&Vander Kurbisek sokkal jobban szólnak. Tudom, szezont a fazonnal, de akkor is.
-
Jackal2
senior tag
Vettem egy Blitzwolf Blue Tooth selfie botot Karácsonyra, barátnőmnek, teljesen jó cucc, nyélről vezérlhető, jó minőségű, EU raktárban is van, 5 nap alatt megkaptam.
4700 pénz volt. -
Jackal2
senior tag
Látta egyáltalán ezt már valaki élőben? Vagy mindenki belenézett a jövőbelátó varázsgömbbe és megmondta a tutit?
Pl. a 2-3 dolláros Blitzwolf USB töltők teljesen jók. Elolvastam az in-depth teszteket és az elektronikai része is jó.
Használok 40W 8A Blitzwolf 5 portos töltőt is, 4500 forint volt, teljesen jó.
Ez a Powerbank nem tudom milyen, de 10 dollár kockázatot megér a dolog, hogy kipróbáljam, ha szar, megy a kukába, aztán így jártam. Majd kiviszem a verandára, berakom egy fém sütőlapba, abba egy fém pénztárkazettát és megnézzük, mi történik.
Majd megírom, milyen volt.
-
Jackal2
senior tag
Most találtam, én tuti veszek: 20000mAh-s Powerbank, 10 dolcsi a TD-n, itt
-
Jackal2
senior tag
Kidobtam néhány új Tiny Deal kupont, mert az elmúlt két napban lusta voltam, szóval most ömlesztve feltettem
http://quadkopter.blog.hu/2015/11/20/tiny_deal_kedvezmenyes_kuponok
-
Jackal2
senior tag
Mai fölösleges TD kuponok:
-
Jackal2
senior tag
válasz
Real_Necro #32418 üzenetére
Van rájuk kupon, csak hát ugye az nem ugyan az az ár
-
Jackal2
senior tag
válasz
polcsy1 #32403 üzenetére
Az igen
Nekem a 11.99-es Eachine lett 1.9 9 dodó a BG-n, gondoltam akkor leküldök egyből hármat, de aztán kidumálták hogy még sem küldik és kaptam helyette 5 dolcsi kedvezményt, így végül is jól jártam, mert egyet alapból vettem volna, szóval -5 dolcsiba került utána az MJX X600
Banggood jó fej volt
-
Jackal2
senior tag
válasz
coolicool_hu #32389 üzenetére
Elhoztad? Ügyes:d Láttam még szép snup upokat egyébként.
-
Jackal2
senior tag
Összeszedtem néhány kupont Bang Goodra, kidobtam a blogra:
http://quadkopter.blog.hu/2015/11/25/bangood_kuponok_ujratoltveVan néhány érdekesebb action camera, én lehet rámegyek az egyikre, jó lesz az MJX X600-amra
-
Jackal2
senior tag
Ma kiszedett Tiny Deal kuponok, ha valakinek kell:
-
Jackal2
senior tag
Kipörgettünk néhány kupont megint Tiny Dealen, ha valakinek kellene:
Aki kapja marja, szóval ha valaki felhasználta, dobjon egy privit, hogy a többiek ne szívjanak és akkor kiveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest