Hirdetés
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
Mi van a posta nyomonkövetéses oldalával? Más jön be helyette.
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Itt mibe futhatok bele szerintetek? Lehetséges, hogy tényleg ennyi? [link]
-
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 3 db Iphone Jet Gas lighter kulcsszavas iphone alakú öngyújtót, viszont sehol sem találok. Itt egy [ebayes link], de ez nem szállít ide. Volt fent korábban 3 db ettől jóval olcsóbban 1500-2000Ft között egy kínai eladótól, de már nem árulja, csak Kínába szállít. Máshol sem találtam, már írtam egy két eladónak, nem e tudnának szerezni, de még semmi. Meg nem is találtam még olyan eladót, aki válaszolt volna. Írtam egy Angliában élő rokonnak, de ő sem talált. Nem akarom elhinni, hogy nem lehet beszerezni egy Iphone alakú vihargyújtót... Help me please!
-
Sanzaa
senior tag
20 dollár körül keresnék 4g LTE wifis sticket vagy mobil routert (mobilnethez)
Létezik ilyen csodakütyü vajon ennyiért, vagy hiú ábránd?
Hogy tudják adni a szolgáltatók ingyen, ha én meg csak ilyen mocsok drága cuccokat találok ebayen, geekbuyingon stb... -
Sanzaa
senior tag
Ki mit rendel karácsonyra?
-
Sanzaa
senior tag
Ebben vajon van akksi is vagy csak dobozka gombbal meg USB-vel, hogy power banket csináljunk belőle?
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Outlander #32600 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Volt egy Solar paneles külső 400mAh akksim, de nem bírta, csak 2 hónapot. Amikor szétszedtem, akkor láttam, hogy a kókány alupapírral bevont akksiból (ami egy alutasak savval töltve igazából) egyszerűen kiszakadt az érintkező. De a napelem még működik
Így ilyen gagyit már nem veszek többet. -
Sanzaa
senior tag
Srácok, ez a Xiomi Power Bank igazi lehet vagy fake? Rendszeresen rendelek innen, korrekt bolt, de ez ennyiért ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest