- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Proxmox VE
- Facebook és Messenger
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Google Drive
- Távoli asztali kapcsolat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Még esetleg az is elképzelhető, hogy úgy lesz ez a játék is, mint a Sacred 2. A Collector's Edition-hoz jár ugye az Elite Texture Pack, ami egy plusz DVD-t jelent a játék két korongján kívül.
Szörnyű bevallani - ég is a pof@m rendesen -, de én csak a normál játékot vettem meg, a Texture Pack-ot pedig letöltöttem torrentről. És működik! Remélem, itt is meg lehet majd játszani ezt a dolgot. A térkép nem fog hiányozni, egyedül a plusz küldetések, cuccok és karakter az, ami érdekelne.
Ui.: Remélem ezzel nem fogok nagy warezolós csókának tűnni, és nem banolnak majd az oldalról.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 3070Ti / A520M / 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- Logitech ASTRO A20 Wireless PC/PLAYSTATION
- Eladó: LG 55" LCD 4k TV 55UH6157-ZB, ingyenes házhoz szállítás!
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod