-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sok hirdetést látok az aprón, ahol a hirdetés jegelve van (sőt néha már ténylegesen napok óta el van adva a cucc), mégis rendszeresen up-olja a hirdető
Ez miért jó
(Az nem jó válasz most itt, hogy kérdezzem meg, mert a chatGPT nem tudja a választ, a konkrét hirdető meg nem válaszolt, hanem rögtön tiltott engem
)
-
-
Visszatért a régi rend, megint van szemlézés a fizetett és az ingyenesen feladott hirdetésekből. Szerintem maradjon így, jobb ez, mint kizárólag az üzleti hirdetők hirdetéseit nézni
-
-
-
válasz
koby11h #122758 üzenetére
Megtaláltam, itt írnak a változásokról.
Párbeszéd nem folyik, moderátorok, topikgazdák álláspontja szerint ez van, ezt kell szeretni, örüljünk neki, hogy az adatlapokon megmarad az aláírás
A hirdetésekből való szemelgetésről nem írnak semmit, Kalandor is csak annyit írt, hogy "változások lesznek".
-
-
-
-
-
Mikor változott a PH fórumon a policy az apróhirdetések megjelenítésével kapcsolatban?
Régebben a topikok szövege mellett a bal oldalon feldobált (random?) újonnan feladott hirdetéseket, egy adagban az ingyenes hirdetések közül, egy adagban pedig a fizetett hirdetések közül.
Az utóbbi időben csak "Üzleti előfizetők" által feladott hirdetéseket lehet ott olvasni
Mit kell tenni ahhoz, hogy megint láthassam a korábbi rend szerint a szemelvényeket az ingyenes hirdetésekből is, mert most eléggé unalmas mindig Kalandor fórumtárs hirdetéseit olvasni
Nem lehetne legalább a prémium tagoknak visszaállítani a régi metódust
-
Nekem jópár éve egyszer sikerült 20 eFt-ot alkudni az MM-ben az árból.
TV-t akartam venni, de a kinézett 300 eFt-os modell elfogyott. Az eladó ajánlott egy másikat, de az 320 eFt volt.
Mondtam neki, hogy megvenném, de 300 eFt a felső határ, amit a bankkártyámmal ki tudok fizetni (akkor még nem volt mobilapplikáció, hogy röptében módosítsam a limitet), ha ideadják 300 eFt-ért, akkor elviszem.
A legnagyobb megdöbbenésemre nem azt mondta, hogy húzzak haza, hanem azt, hogy megkérdi az osztályvezetőt. A még nagyobb megdöbbenés akkor jött, amikor visszajött és azt mondta, hogy rendben van, mehet 300 eFt-ért a TV
-
nem jár érte 5-10% kedvezmény, mint az önki kasszánál se.
Nem akarom karcolni az illegalitás határát (alulról
), de ha raksz egy kiló mandarint az átlátszatlan zacskóba és nyomsz rá egy kiló hagymára való cimkét, akkor az önkiszolgáló kasszát használva máris spóroltál egy csomó pénzt
-
válasz
KROK640 #122239 üzenetére
Nem hiszem, hogy eltűntek ezek a kütyük, a múlt héten voltam Pesten a Váci úti nagy teszkóban, sokan használták ezeket a kézi csippantókat.
(A szisztémába pakolás pedig ritkán gyors
)
-
-
-
-
válasz
Donki Hóte #112525 üzenetére
Na, megtaláltam, ott van az oldal közepén
Tényleg ettől függ, hogy van kép, vagy nincs kép.
-
-
Bocsánat, ha nem jó topikban kérdezek, de én ettől kapok hülyét a Hardveraprón.
Mitől függ az, hogy látok képeket a hirdetések mellett, vagy nem látok?
Van amikor látok:
Meg van amikor nem látok:
-
-
-
-
-
válasz
Angie™ #107676 üzenetére
A valódi (hollywoodi) filmes ereklyék piaca létező hülyeség. A minden hájjal megkent producerek a film sikere után a filmes kellékek nagy részét a rajongóknak értékesítik, de annyiban rendesek, hogy adnak hozzájuk egy certificate elnevezésű papírt, amiben leírják, hogy ez a szürke táska az ABC című film FKI jelenetében XYZ színész kezében volt látható.
Kollégámnak van egy esernyője, ami a certificate szerint egy film fontos jelenetében volt látható. Már többen keresték, hogy az ernyőt tartsa meg, de az aláírt certificate papírért százezres összeget kínáltak
-
-
-
válasz
koby11h #107467 üzenetére
boomer vagyok én már ehhez
Én is boomer vagyok és büszke vagyok erre
Boomer az, aki
- csak ellenkező neműekkel szexel és már bölcsődés korában tudta, hogy melyik nemhez tartozik,
- eszik húst és legalább tízféle állat húsát meg tudja különböztetni,
- nem szarik be, ha megkérik, hogy csavarjon be egy csavart és tudja, hogy merre kell befelé, vagy kifelé tekerni egy csavart,
- azt sem tudja, hogy mi az a diákhitel, de legalább nincs mit visszafizetnie,
- kibírja akár egy napig is a mobiltelefonja nélkül,
- nem számít neki se a Valentin nap, se a halloween. -
A legutóbbi állásinterjúmon a plázacica kinézetű HR-es kérdezi tőlem, hogy miért tartózkodok az internetes social médiától, rámkeresett a facebookon és nem talált meg.
Mondom neki, hogy egyáltalán nem tartózkodom, keresett-e a LinkedIn-en, mert ott elég szép szakmai karriertörténet van fent rólam
Több kérdése nem volt
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- Dell Latitude 7320 2 in 1 Detachable (Laptop/Tablet) 16GB RAM 512GB NVME SSD eSIM Dell Gar 2027-ig
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- GIGABYTE AORUS 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest