- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz arnyekxxx #31 üzenetére
Mi is, ammenyire lehetett. Persze amikor be KELLETT mennem az irodába, akkor rá maradt minden.
#32 Reggie0 arnyekxxx válaszát csak annyival egészíteném ki, hogy ha beteg a gyerek vagy valamilyen járvány felüti a fejét a bölcsibe, akkor nincs mese, otthon kell vele maradni. Rossz esetben ez akár hetekig is tarthat, tudok ismerősöktől ilyen példákat.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
-
Necroman_Mk2
őstag
Egyrészt szolidaritás vállalása a szoptató anyákkal (nem beszélve arról, hogy ezzel is némileg terelni lehet a szoptatni nem akaró karrieristákat), másfelől a baba-mama érzelmi kötelék kialakulása végett. Mert tetszik vagy sem, de a természet úgy alkotott meg minket, hogy az elején az anyára hárul a nagyobb felelősség a kicsi nevelésében.
Tudom, hogy sokan vannak, akiknek nincs elég tejük (és akkor az árvákat még nem is emlíettem), szerencsére ma már nem kell szoptatós dajkákat alkamazniuk.#24 borg25 Nem áll szándékomban lenézni a munkájukat, sőt, a kreatív reklámokat még meg is süvegelem. Ettől persze még továbbra is a vég felhasználó önkontrollja az utolsó bástya
#25 Reggie0 Azért a látszat ellenére ne hidd azt, hogy az egy szimpla fizetett szabadság a nőknek, mert a csecsemő gondozás egy 24 órás munka. Max az első év után, ha a gyerek jár bölcsödébe, akkor lehet némi pihi.
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
őstag
Jé, ha egy terhes nő elkezd baba-mama oldalakat nézni, akkor a követő algoritmusok célzott reklámokat dobnak fel neki, és nem pl. motoros láncfűrészt, limted edition likőrt vagy a legújabb CoD-ot. Ki gondolta volna...
Egyébként ezzel szerintem nincs akkora gond, amíg end user oldalon (= a kismama) megvan a józan ítélőképesség, és tudja kezelni a reklámokat. Még a terhesség alatti felfokozott hormon állapotban is.
#9 blackrulz A 2. pont sajnos igaz, én minimum 1 évet kötelezővé tennék mindenhol. Ha meg pár karrierista feminista ágál ez ellen, akkor be lehet vezetni a férjjel/párral megosztott GYES-t, de szigorúan csak az első félév után.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest