Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Közben kipróbáltam az Easy Magic TWRP-t, manual módban végigtoltam a válaszokat, és egész jót csinált. Landscape mód, touch hibátlan, kijelző nincs forgatva-tükrözve. Mount-ok működnek (külső sd-t még nem próbáltam) - a beépített file kezelőben látszanak, backup működik, factory reset, wipe működik, install működik, legalábbis egy friss supersu csomagot fel tudtam tenni. (kingo-val ment a root, de leszedtem és helyette ment a supersu).
Mondjuk mintha azt írta volna a varázsló, hogy secure boot-os, és a twrp alatt nincs adb, az enable mtp se működik, igazából nem ismer fel usb eszközt. Ez lehet amiatt?Úgyhogy még érdemes lenne kézzel ránézni. Jó lenne a leírás alapján még hozzáadni partíciókat a menthetőkhöz, illetve a secure dolgot megoldani.
A default.prop-ban ha ezeket az ellenkezőre állítom akkor elég lehet?
ro.secure=1
persist.mtk.aee.aed=on
ro.debuggable=0
ro.adb.secure=1az usb.storage végére ,adb
Ez elég, vagy kell még valamit csinálni?
Szerk: ez a gyári recovery volt, a twrp-ben át van már állítva, összekevertem a mappát.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kérlek jelezd, ha találsz benne hibát !Köszönöm apeelme és Keeperv85 véleményezését.Az MTK platformhoz tartozó SP...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Húsvéti Akció - (Új,bontatlan) Fantech Strikepad (vízálló, holografikus speedpad)
- Zowie EC2-C esports gamer egér
- ASRock RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
- Húsvéti Akció - (új) Mchose L7 Ultra light blue gamer egér - (PAW3950+Realtek chip, 39g, 3 üzemmód)
- (új) Delux M900mini Pro white gamer egér (PAW3395, 40g)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest