Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Rip and tear
-
Pukkancs
aktív tag
Nemrég velem is megesett, hogy mást hívott a telefonkönyvből, mint akit akartam, és a vezetékesen is keresnek nagyon ritkán tök ismeretlen embereket nálunk.
-
Eszleny
aktív tag
Nem a hívó félnek kellene bemutatkozni először, illetve hogyha úgy gondolja, hogy nem azzal beszél akivel akkor rákérdez, hogy "X.Y.-nal beszélek?" vagy "X.Y.-t szeretnék beszélni."
-
Buster17
addikt
válasz Thunderzolee #5 üzenetére
erről most jutott eszembe hogy tavaly hívtam barátnőmet, hogy hol van. mondja, hogy: késni fog írtam is sms-t. csodálkoztam is hogy nem jött semmi sms... na mind1 végül megérkezett a bnőm ...másnap indulok a találka helyre erre jön 1 sms, hogy: késni fogok fél órát! na én meg mondom magamba: oké ráérek úgy is van még dolgom... aztán fél óra múlva le lettem baszva, hogy hol voltam XD
24 órával később jött meg az sms grat t-mobile
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én úgy jártam egyszer, h munkahelyemről küldtek sms-t, amit nem kaptam meg. Vodás vagyok. Pedig fontos lett volna.
És valóban, az elküldő telefonon ott volt, h kézbesítve.Csak aztán nem volt lényeges, ezért nem mentem be a Vodához kideríteni, h hogy is van ez.. Aztán később már bántam, mert felhánytorgatták, és nem tudtam rá mit mondani, jobb lett volna Vodánál rákérdezni, mert akkoriban az a telóm sz×rakodott, és kíváncsi lettem volna, h lehetséges-e készülékhiba miatt ilyen.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
hNp88
aktív tag
elírtad a számot? hiba a mátrixban?
#4: ezesetben a második verzió eshetett meg..
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Buster17
addikt
válasz szombatitomi #1 üzenetére
kizárt, hogy szívattak volna!!
-
szombatitomi
senior tag
Lehet, hogy csak szívattak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest