Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Feleslegs, főleg ilyen formában.
-
vans?
őstag
Szerintem is jobb lett volna a .bp, de a British Petrol jobb helyzetben van,attol tartok...
Sok ertelmet nem latom ennek a dolognak, de nem az en dolgom ezt megitelni...
hábm bábm
-
blueMerle
veterán
Nekem egyértlemüen Bud Spencer jutott eszembe, de lehet csak azért mert az ő filmjein nőttem fel
[ Szerkesztve ]
-
tuser
aktív tag
És hun maradnak a .zug ( Zugló ) .csep ( Csepel ) ... végződések ? Budafoknak mi marad ?
Nem mellesleg ... Csepel-Belváros, Csepel-Kertváros, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, ...
Evolúció:
gumis.com
gumis.hu
gumis.eu
gumis.bud
gumis.csep
gumis.csep-bel
gumis.csep-bel-foutcagrat ... akkor már maradjunk az IP címeknél és kuglizzunk
szerk : poénból beírtam a gumis.eu -t. Inkább az ilyen gyökérzetektől kéne megszabadulni és annak adni az adott ( akár krikszkraksz.mittomén ) címet aki nem csak nyerészkedni akar, hanem tartalmat is elhelyez.
[ Szerkesztve ]
4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
-
h-yle
addikt
válasz HelloWorld #31 üzenetére
Leesett, csak... elég szárföldi poén.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
HelloWorld
tag
válasz HelloWorld #27 üzenetére
Senkinek nem esett le?
Szárföld 4 karakteres, ékezet nélküli domainvégződése...
-
SPY0817
aktív tag
Ez a bud baromság nekem is a bp jutott eszembe ha már a hu is 2betűs meg mindenki szerintem így használja... várom a következő város domain neveket.. kecskemét ke szeged sze orosháza oh ..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
_Scythe_
aktív tag
Azért annak örülök, hogy (a példákban legalábbis) elsők közt szerepel a .gay... esetleg a .pedofil és a .aberrált_fasz is megfontolandó lenne...
Komolyabban: ennek mi értelme van? Ugyanazon domain nevek többszöri eladása? mikor lesz .pusztabánréve?
(Még a .xxx-t megértem, pl lehet rá szűrni, azaz kiszűrni a hasznos tartalmaktól, de a .bud-nak tényleg semmi értelmét nem látom)[ Szerkesztve ]
-
HelloWorld
tag
Szárföldnek mikor lesz saját domainvégződése?
-
dabadab
titán
"Budapest jelzése nemzetközi szinten is BUD."
Igazabol nem Budapeste, hanem a ferihegyi repulotere. Ez pont olyan, mint hogy nem szamitogepeknek van IP cime, hanem a halozati interface-eknek - igy pl. Londonhoz tartozik az LHR (Heathrow) meg az LGW (Gatwick) es az STN (Stansted) illetve az LTN (Luton) valamint az LCY (London City Airport) is, pont ugy, ahogy tok mas ip cimek tartoznak a gepemen a ket ethernet, a wireless meg a loopback interface-hez.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
FTeR
addikt
-
daninet
veterán
Budapest jelzése nemzetközi szinten is BUD. Aki utazott repülővel már, erőltesse meg kicsit az agyát
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Ricco_hun
senior tag
válasz dajkopali #10 üzenetére
Egyébként én is a British Petrol-ra gondoltam, hogy ha ők is pályáznának a .bp-re, akkor nem sok esélye lenne a budapesti domain végződésnek.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
dabadab
titán
Vagy lehetne budapestbudapesttecsodastevagynekemaszivdobogasseholsincsavilagonolyanszepvarosesilyenrugyfakadas is a domainnev, az meg koltoi is lenne
Es valoszinuleg azert a bud mellett dontottek, mert az rovid es nem all fen annak a lehetosege, hogy utkozik valami orszagkoddal, mint a bp (mert most ugyan nincs ilyen orszag, de amilyen utemban kepzodnek meg atalakulnak, siman lehet valamikor).[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
ddekany
veterán
Én ettől a TLD-s hízlalástól falnak megyek... mert a TLD-k szinte mindig rövidítések, tehát minél többféle TLD van, annál többféle hülye rövidítést kell "memorizálni". Eddig csak a néhány széles körben ismert volt (com/org/gov/net) meg az ország kódok. Utóbbiak egyrészt sokszor kitalálhatóak, mert tudod hogy csakis valamelyik ország lehet, másrészt jobbára úgyis csak az a néhány érdekel, aminek nyelvét érted, szóval tudni fogod mi a kódja. Most meg... bud meg ilyenek? És akkor még lesz majd ezer ilyen? Csodás...
-
szabage
tag
Lehet én vagyok hülye, de nekem .budapest jutott rögtön eszembe...nem BUD, mellesleg ahogy bp british petrol, bud meg budweiser ... hosszra meg nincs megkötés (.cocacola), akkor miért ne?
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"Miért ilyenben kell elsőnek lenni (és sok már negatív dologban), miért nem a legtisztább városok listáján"
Ket kerdesem lenne, harom lett belole:
1. Ez miert negativ dolog?
2. Szerinted amennyi penzbol uzemel egy ilyen TLD, annyitol mennyivel lenne tisztabb Bp?...
3. Ez egy uzleti vallalkozas - akkor a "miert nem inkabb ez" celoknal miert tipikusan nem profitorientalt, alapvetoen allami/onkormanyzati hataskorbe tartozo dolgokat sorolsz fel?[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
akom
őstag
Szerintem azért .bud lett mert egy külföldi így ismeri rövidítve a várost. (Lásd a reptéren)
Az hogy bp max magyaroknak mondana valamit. -
dajkopali
addikt
nem, a .bp nem foglalt
de talán ez indokolja: "pályázó szervezetnek szakmai alkalmasságát bizonyítania kell, valamint a bevezetéshez és az üzemeltetéshez szükséges anyagi hátteret is fel kell mutatnia."
a .bp-re minimum a British Petrol is benevezhet (vagy talán be is nevezett), és ha az anyagiakat nézzük, valszeg a BP előnybe kerülne
meg talán az is szerepet játszott a döntésben, hogy fölösleges pereket elkerüljenek
de remélem, hogy a kezdeményezők egyike hamarosan megjelenik a fórumon, és elmondja"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
-
bambano
titán
biztos én vagyok a speciális igényű, de nekem a .bud-ról egy sör domainje jut az eszembe...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Ricco_hun
senior tag
A .bp már foglalt? Ha nem, akkor ki volt az a barom állat, aki a .bud mellett döntött?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Arena87
aktív tag
Ebből látszik, hogy mennyi pénz van még az országban. Mindig lesz egy fölösleges project amire ellehet kaszálni a pénzt és valaki(k) zsebébe landol az egy része.
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
őstag
Nem tudom...szükség van most erre? Miért ilyenben kell elsőnek lenni (és sok már negatív dologban), miért nem a legtisztább városok listáján, a legjobb tömegközlekedés listáján, a legkevesebb bűnözés listáján, a legkevésbé lég/fényszennyezett városok listáján...
Nem baj, olyan ez az elsőség, mint a magyar narancs...legalább a miénk -
addikt
sztem is a .bp lett volna a jobb.
mellesleg ha sikerül, és valóban egyszerűbb és kényelmesebb lesz .bud bejegyzése (és cserébe nem lesz tízszer drágább), akkor már a neten is Budapest lesz Mo. vízfeje
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Sanyix
őstag
.budi
hiszen "az egész város egy vécécsésze"
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tanuljunk angolul!
- Asztalos klub
- Jófogás tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés