Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
"Érdekes, hogy mindenki az Operát basztatja, pedig beállt ám mögéjük szépen a sorba a moz és a google is..."
Ez sajna megint egy tipikus operás megoldás. Lényegében kikapartatják velük a forró gesztenyét, mellé még szívnak, mert sokan utálkoznak, hasznuk pedig szinte nincs is belőle, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Részben az évek óta tartó, hasonló félremanőverezések miatt tartanak ott, ahol. Elgondolkodtató, hogy jogi értelemben véve tényleg igazuk van, mégis sokak - köztük az én - szemem is csípi, amit és ahogy csinálnak.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
válasz #06658560 #165 üzenetére
"Azonban ha olyan marhaságokkal jössz, hogy bonyolult használni, s társai, akkor nyugodtan ásd el magad a föld alá, majd ne vegyél levegőt olyan tíz percig, jobban járunk mindannyian."
Óh, köszönöm, esetleg további kívánságok, hogy milyen véleményem lehet? Momentán nem ez vele a baj, de ha ez lenne, akkor sem szívesen dugnám a fejem a víz alá.
1. voltak dolgok, amelyek nem tetszettek, pl. kinézet, és telepíthettem akármilyen 9.6-os skint, nem volt ugyanolyan. Ez a 9-10 váltásnál volt, de jó ideig nem foglalkoztam komolyabban vele. Ha más, más.
2. voltak weblapok, amelyek nem mentek. Időszakos hibák, de momentán a junkie nálam jó ideig nem működött. Ámen, legyen megnyitás más browserrel, ehhez is jó adag segítséget adott maga az opera (maszkolás, másként azonosítás nem ment).
3. Megjött a 10.50-es, benne a unite, amelynél úgy döntöttem, hogy AZ a gépem nem fogja látni, nekem nem fog egy ilyen megosztásos cucc ott ülni benne. Akár ki lehet kapcsolni, akár nem. Akár idiótaságnak tűnik, akár nem. A 10.10-nél leragadtam.
4. Rájöttem, hogy - írd és mond, lehet röhögni - kevés nekem az opera. Van néhány, nem túl agyonkomplikált feature, amely kell, és amelyet bár el tudok érni az operával is (ezért írtam fentebb, hogy bármit bele lehet rakni, userjs, szerkesztés, stb), de kényelmesebben megoldom firefox alatt. A fenti gondok miatt meg lassan lassan telt a pohár, végül pedig - csak próbaként - megnéztem, mit tud a firefox.
Időnként már használtam, és nagyon tetszett a kiegészítős-funkcióbővítős megoldás, hogy nem kell a netet túrni, meg userjseket mappába másolni, csak beírni egy kis ablakba, hogy mi kell, és már lehet is válogatni. Úgyis hegeszteni kell, arra jobban megfelel az. Szükséges pluszfunkciók adottak, csak telepíteni kellett azt az egy-két kiegészítőt, és kész. Azt látom, hogy a firefox - alapon - messze nem olyan kimunkált, mint az opera, pl. a bookmarkokat rendezni is gondokat jelent, az almappáknál nem volt hajlandó megcsinálni azt, hogy egyszerre, mindegyik belső tartalmát abc szerint rendezze, de ez volt a legnagyobb probléma, amellyel átálláskor találkoztam. Egy addon megoldotta.Bár megjegyzem - mielőtt nekem estek, hogy firefox fantroll lettem - anno az operánál is világosan leírtam, mi tetszett és mi nem még akkor, amikor használtam. Nem énekeltem a zászlaja alatt a himnuszt boldog agymosottként akkor sem.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
Azt hiszem, hogy most, mivel Kopi31415 és Penge megvilágította, hogy ki is az egy, igaz Isten, és egyértelmű lett, hogy aki nem operát használ, az mind hülye, mer' abban minden benne van, szerintem a topik zárható. A világ hülye, ez van.
Kicsit leszállhatnátok a földre, mert baromira irritálóak a beképzelt, fikagép hozzászólásaitok. Nekiálltok más felhasználóknak, hogy miért használnak x, y browsert, és amikor nem tetsző választ kaptok, akkor meg lehülyézitek, az eszem megáll a sok agymosott trollon, mi a bánatos ********** képzeltek magatokról? Menjetek vissza a magyaroperára téríteni . . .
szerk: egy jótanács: vegyétek már észre, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz hülye . .
Csóközön . . .
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
Nekem pl. nem működött a sorozatjunkie, csak a legújabb operával, én meg 10.10-est használtam. Volt még más is, de mostanában, mióta firefoxot nyüstölöm, már nem kell fejben tartani, mit mivel lehet megnyitni.
Volt még néhány dolog, amihez userjseket használtam, pl. alt-text megjelenítése, meg kép átméretezése, stb. Nem találkoztam olyan gonddal, amely megfektette volna az operát, így vagy úgy bele lehet rakni, másolni, kókányolni, szerkeszteni szinte mindent. Csak az nem mindegy, hogy hogyan. Éppen ezért tetszett már egy ideje a firefox addonos megoldása, secperc alatt át tudtam állni. Tény, hogy sok minden kicsit másként megy, de ha tudod, mi kell, szinte azonnal testreszabható.
Bár a vita lényegében vihar egy pohárka vízben, nem arról van szó, hogy használhatatlan böngésző, max. kevésbé jó választás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest