Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
válasz #42308056 #90 üzenetére
Egyáltalán nincs rendben... ahogy a "nagyon demokratikus" másik nagyhatalom bizonyos lépései sem.
Az oroszoknak is megvan a maguk Monroe-elve, érdekeltségei... ami az egyik esetben Disznó-öböl, a másikban Donbass-régió...Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
válasz #42308056 #90 üzenetére
"az amúgy is szegényes lokalizációval rendelkező magyar régiós kínálatra vajon milyen hatással lesz egy ilyen lépés?"
A Duna televizió indulása utáni években lenyomta izomból az összes régi magyar filmet. Ezt bármelyik szolgáltató meg tudja lépni. A törvény betűi szerint teljesül a követelmény. É lesz néhány régi film, amit érdemes lehet megnézni.
Én Amazon Prime előfizető vagyok. A német lokalizációban eddig megjelentek német gyártmányú tartalmak. Egy részük élvezhető.
Van egy másik megközelítése a problémának. Több ország együttműködésével kiváló termékek jelenhetnek meg. Erre jó példa a Pumukli kalandjai rajzfilmsorozat, amit a mi animáltunk, NSZK és Osztrák kooperációban.
A lehetőséget kell megtalálni ebben az EU direktívában és nem az akadályoztatást.
Hasonló megkötések a magyar tévé és rádió szolgáltatóknál is előírások. Nincs ebben újdonság.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- JBL Xtreme hangszóró ÚJSZERŰ állapotban! - Minden tartozékával, dobozával
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest