Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
(az lenne a legjobb ha a kínai rendszer nyitna/konszolidálódna idővel, nem tudom erre mennyi az esély ... talán ha Xi Ting Ping után valami normálisabb vezetőt kapnak)
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
Hát az hogy ki mennyire van Kína ellen jól jelzi hogy Amerika nem nagyon tudja átverni hogy ne a Huawei építse az 5Gt nyugaton.
Az hogy Kína mennyire lop jól jelzi hogy ma már Kína nyújtja be a legtöbb nemzetközi szabadalmat [link] szerintem pont azért veszélyes Kína mert egyre több fejlesztés is ott történik.
De attól hogyha Kína lesz az első (amit szerintem csak lassítani lehet megakadályozni nem) még nem lesz európában egyből diktatúra (tudom egyesek szerint már az de az kicsit konteónak hangzik) ... ha Tajvanon élnék jobban aggódnék.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
Ilyen szempontból USA is le van maradva Tajvantól mert Tajvan 5nmnél tart, USA (Intel) meg 14++++nál.
Kína nemrég még 56nmnél tartott most 28nál ami arra jó hogy az 5G esetén szankciók esetén megoldják kínai chippel. Amilyen mértékben fejlődik a kínai chipgyártás amit önerőből tudnak szerintem 2030ra már teljesen versenyképes lesz az.
Szerintem az amerikai szankciók nagyon megkéstek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest