Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki csak annyira jártas, hogy tudja, mi az a VGA, az nem jártas szerintem. Én is azt mondom, a legtöbb embert nem érinti a változás túlságosan mélyen, így a felhajtás sem túl nagy. Max. a kanadaiak nem örülnek, de ez van.
Nem kell naprakésznek lenni ahhoz, hogy ne legyünk részrehajlóak.
-
válasz
WonderCSabo #48 üzenetére
Kb. így vagyok én is. Most két márkanévnél, ahol a partner gyártók döntik el, mi elit és mi nem, nem lehet ilyet felállítani. Ráadásul ennek a mostani névadáshoz (beolvasztáshoz) elég kevés köze van.
(#47) leviske :
Pedig a tényleg jártasak nem így reagálnak.Ez inkább a "blood" típus reakciója. Egy értő úgy reagál, hogy megkérdezi, milyen Radeon és aztán dönti el, hogy "húúú" vagy "ja".
Azért az ATI és az AMD elég más terület,mint az Intel integrált IGP-je. Az AMD-nél is csak a chipset neve AMD, az IGP már ATI volt eddig. Ezekhez már mindenki hozzá van szokva szerintem. Na mindegy, nem akarlak ezzel bosszantani, nem lovagolok rajta tovább.
-
Nem hatalmas prémium márka, az igaz (bár max. a gyártókra lehetne alkalmazni, hogy mi számít prémiumnak, nem az ATI névre), de azért egy olyan névbe olvasztják be, ami eddig nagyon mást jelentett, mint az ATI. Az AMD-t eddig a CPU-kkal azonosítottuk, most ez már VGA-t is fog jelenteni. Ettől miért 1000 név, 1 márka? Meg hogy jön ide a presztízs? Én azért tettem ki a smiley-t, mert nem értem a gondolatmenetet. Az nV mióta nagyobb elit márka (és hol), mint az ATI? Nem tudom összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Négy évvel a felvásárlás után úgy döntöttek, hogy nincs szükség az ATI brandjére.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest