Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #162 üzenetére
Nem az a legszörnyűbb, hogy win10-nek (desktop/mobil) nem tudsz magyarul diktálni, hanem hogy magyar területi beállítások mellett angolul sem! És persze az értelmetlenül hozzá kapcsolt funkciók (pl. quiet hours) sem mennek.
-
Syl
nagyúr
válasz
King Unique #114 üzenetére
Vita nincs. Windowsról áttérőknek sokkal jobb a Mint, mint az Ubuntu. És nem csak a felület végett.
De én arra gondoltam, hogy ha itt valaki hirtelen felindultságból áttér linuxra, az első hisztit tuti még aznap levágja. Miért nem megy a Photoshop, nincs Total Commander stb., stb. -
Syl
nagyúr
válasz
csakany2001 #108 üzenetére
>XP-t mondjuk nem használok sűrűn és nem is nagyon kívánom mivel érezhetően fapados.
Úgy érzem nem nagyon ismered a DOS-t
(#107) King Unique
>ennyi erővel felrakhatna egy up to date Linuxot is
Akkor lenne itt sírás, rívás, fogaknak csikorgatása
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ingyenes frissítési időszaknak július 29-én vége, a gigantikus javítócsomag újdonságait felsorolni is nehéz.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest