- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
Én is vonakodva váltottam, de végül megérte. Számomra egyszerűbb, átláthatóbb, praktikusabb, és az erőforrásokat sem zabálja annyira. Kíváncsian várom az újításokat. Csak azt remélem, hogy a vezérlőpultot egy kicsit továbbgondolják, és kapunk pár finomhangolási lehetőséget, ami eddig kimaradt, illetve hogy az "eszközök és nyomtatók" képernyő elérhetősége visszakerül a Start menübe.
A szerkesztőkhöz: Légyszi, ne tegyetek animált képet a cikkbe, mert rettentően zavaró olvasás közben. Köszönöm.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
vlevi
nagyúr
Olyan jó, mint az XP, vagy a hetes vót, sose lesz
Soxor leírtam már, hogy amikor a hetesről elkezdtek szállingózni a hírek 2009 körül, az akkori gépemre felraktam az első publik bétáját az XP helyett (kerestem egy tartlék vinyót, és azon próbálgtamm), és gondoltam, ha nagyonrossz, akkor csak visszadugom a gépbe a régi vinyót, és megy tovább az XP.
Nos, ez nem történt meg. Az XP-vel sem volt gondom, ellentétbe másokkal, én azon sem láttam kékülést (lehet, hogy volt, de akkor olyan ritka lehetett, hogy nem hagyott bennem mély nyomot). De a hetesbe sem tudtam belekötni sehol, és mivel amúgy is érett egy gépcsere, ahhoz már W7-est vettem, nem XP-t.
Nézegettem megjelenésekor a Win8-t is, de arra már nem váltottam, mert semmi olyan újat nem tudott adni, amire szükségem volt. Most így 4 év távlatából mondhatjuk azt, hogy a W8-ba bekerült újdonság, a Metro felület (mostmár UWP) sem lett akkora világcsodája, mint várták, mert a Windows Phone nem terjed, az ARM alapú Windows tabletek eltűntek, és x86 alapú windows tabletek pedig tudják futtatni a hagyományos windows programokat is. Igaz, az érintőre optimalizált UWP-nek lenne értelme, de nem érte el azt a mennyiséget a felhasználók száma, ami miatt a fejlesztőknek nagyon megérné UWP alá fejleszteni. Megjegyzem, még a Microsoftnak se sikerül, lásd UWP Skype most kezd alakulgatni.
Nos, ezért maradt ki nálam a 8, 8.1
A 10-re is csak az ingyenessége miatt frissítettem, illetve a DX12 ígérete miatt, de szűk másfél év alatt nem találkoztam még DX12 játékkal, talán csak a Forza bétával, de az sem győzött meg.
Emiatt megintcsak ott vagyunk, ha nem lett volna ingyen, akkor nem váltottam volna rá.
Ahogy sokan mások sem. És akkor a W10-nek csak a "hagyományos" terjedési mód maradt volna, az, hogy új géppel már nem hetest, hanem 10-est kapnak az emberek. Az viszony nagyonlassú folyamat, lásd a W8 elterjedtsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest