Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
Simán rendelhetsz Aliról. 150 euró alatt továbbra is vámmentes. Egy ilyen szíj van mondjuk 500 forint. Na most erre majd ki kell fizetned a 28 százalék áfát. Akkor lesz 640 forint. Ez nem nagy szám. Plusz állítólag egyre gyorsabban fog ideérni a kínából rendelt termék, valami közvetlen járat miatt.
Ha az a kérdés, hogy hol a legnagyobb választék, és hol kapod meg legolcsóbban, akkor az Alinál nem lesz olcsóbb szerintem.
-
válasz
Eliott #21162 üzenetére
Lalehnél már csak akkor láttam amikor szíjakat kerestem az órára, de akkora már megrendeltem a protectionfilms24-ről. Ma meg is jött, este felrakom.
Sportpánt szíjat merre érdemes nézni (jó áron) 40mm-es órára? Sajnos a 40-esre általában kisebb itthon az alternatív szíj kínálat. Gyárira smucig vagyok kiadni 18e Ft-ot, inkább az újabbak tetszenek mint Olive, Deep Navy, Charcoal, de azokat nem nagyon látom, csak Alin, ahonnan már nem feltétlen rendelnék a MPosta vámeljárási procedúra okán, meg ugye 1 hónap kb míg ideér. -
hkari
őstag
Kinek mi a szempont.... Nekem nem huszadrangú, hogy 30 év képei között gyorsan és hatékonyan megtaláljam azt amit keresek.
De elkanyarodtunk. Annyit írtam, hogy a Google Photos szerintem jobb a leírt dolgok miatt, és azért is amit te kiemeltél mégpedig a multiplatformság miatt.
-
Viper26
nagyúr
A másik, ha órán törölve van egy értesítés, akkor el kéne tűnjön telefonon is? Mert nálam ott marad.
-
Viper26
nagyúr
Diktálás nyelvét hol lehet átállítani?
Ismerősnél a telefon nyelve magyar, de a választ meg csak angolul ismeri fel. -
dandy91
tag
Sziasztok!
Az új frissítés óta (7.5) azt vettem észre hogy a korona megnyomása és tekerése nem teljesen működik "megfelelően" úgy mint korábban. Megnyomáskor néha mint ha kicsit ragadna, mondjuk ez szerintem mechanikus probléma. A menü görgetése pedig egy idő után olyan mint ha megakadna,ragadna egy pillanatra és nehezebb lenne tekerni majd mint ha átugrana egy idő után és minden a "régi", de ez nem mindig van így valamikor működik ahogy kell neki.Rezgést se ad mindig a tekeréshez. Nem tudom ez szoftveres -e vagy sem, lehet hülyeséget kérdezek ezért elnézést. Ütés nem érte az órát vagy én nem tudok róla. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
divan
őstag
válasz
GreenGoblin #21175 üzenetére
A WD gyártson merevlemezeket, ahhoz ért.
Egy rendes NAS sebességét inkább az interneted sebessége korlátozza, de ez az iCloudnál is fennáll.
-
hkari
őstag
Olyan ezerszer okosabb kb. Van tárgy felismerés, jobb személyfelismerés. Gyorsabb és stabilabb. Ezen kivul kb mindenkinek van google cime szoval a megosztas is egyszerubb. Es azt sem lehet elhanyagolni hogy multiplatform. Ha veletlen nem ios a kovetkezo utani telefonod, akkor nem kell majd szívni.
-
hkari
őstag
válasz
GreenGoblin #21168 üzenetére
Sokkal jobb a Google Photos mint bármi más, szóval nem biztos hogy megéri
-
Viper26
nagyúr
válasz
GreenGoblin #21163 üzenetére
Telefon mentését utána törlik pl, ha nincs csatlakoztatott eszköz ennyi ideig...ami elég vicces, ha pl fizetsz a tárhelyért.
-
gyuri2008
veterán
A garanciával rendelkező terméknél elég a szériál/numer a szervizbe vagy kérik a számlát is?
-
Eliott
tag
Hardverapró, laleh - "Rock hydrogel fólia 2db egy csomagban 38-40-42-44mm 2490ft"
Én is tőle vettem, nyugodt szívvel ajánlom, megbízható eladó. -
Süvi
őstag
Tegnap volt a WWDC21. Szerintetek ez a funkció csak az S7-be kerül be, vagy még a korábbi modellek is fogják tudni?
-
Viper26
nagyúr
Watch mentés is 180 napig marad meg felhőben?
-
válasz
Norbi. #21156 üzenetére
Köszi, innen szoktam rendelni iPhone-ra Savies márkájú kijelző védő üveget, amivel meg is vagyok elégedve, nem tudom miért nem néztem még itt körbe
. Erről van személyes tapasztalat, hogy teljes egészében lefedi a kijelzőt fedő üveg domborodó részér is és nem jön a széle?
-
Sziasztok,
ha a rock kijelző védő nem érhető el 40mm-es méretben akkor mit érdemes helyette választani az itthon kapható kínálatból?
(külföldi is lehet, ha rövid időn belül be lehet szerezni és nem egy vagyon a szállítás) -
Bossi
őstag
Sziasztok,
sajnos úgy néz ki a digital crown behalt az apple watch 4-es órámon.
Minden frankón működött fürödtem medencébe, majd feloldottam a vizes használatból.. kicsit később fürdettem a kislányomat némi víz ment az órára... azóta nem működik.
Újraindítás, gyári visszaállítás már volt.
Beázott volna? Akkor más jele nem lenne? Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót?
köszönöm. -
Diokhan
addikt
válasz
GreenGoblin #21150 üzenetére
Mert az iPhone-om is összetört és andorid lett helyette.
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Búcsút veszek a topikgazda feladattól, sajnos már nem rendelkezem ilyen készülékkel, össze tört sajnos. Köszönöm mindenkinek a jelenlétet és segítséget.
Maradok a topikban mint csendes olvasó, és segítek továbbra is, ha tudok. -
-Solt-
veterán
Urak,
Találkozott már olyannal valaki, hogy hívás közben nincs hang az órán? Beérkező hívásnál a csengés szól, kimenő hívásnál a kicsörgést hallom, de a hívó/hívott fél hangját egyáltalán nem... már újraindítottam, tekergettem hívás közben a koronát, de semmi. Esetleg valakinek valami ötlet?
-
jbl811
csendes tag
Sziasztok!
Csak info akkuról. 9 hónapos S5, másfél óra kültéri bicó kb. 10% fogyasztás. Ez szerintem ok!
-
moordavid
aktív tag
Mivel annó én is kérdeztem itt, és akkor amikor a témára rákerestem láttam és olvastam, hogy nem voltam egyedül a dilemmámmal itt a fórumon, gondoltam megosztom a tapasztalataimat: apple milánói szíj vs. utánygyártott.
40e (felfele kerekítve) az még is csak 40e ft egy, az egyetlen egy db szíjért. Szóval megfordult a kezemen kettő utángyártott milánói szíj: egyiknél a mágnes volt ergya ráadásul fekete lett tőle a bőröm, a másiknál csak a kezem nem lett fekete, a mágnes is tartott, de a szíjról viszont egy héten belül kopni kezdett a szín. Ráadásul mindkettőnél az óra tokban lötyögött a szíj csatlakozója, és tépték az ing-póló-pulcsi szövetet.
Aztán impulzusból berendeltem a grafit színű apple milanese szíjat.
Pontosan passzentos a tokkal, érezhetően, de alig láthatóan vastagabb maga a szíj, nem tép sem szőrt, sem inget-pólót, a szín sem kopik sehol, a mágnes tart rendesen ráadásul lehet a felület kezelésnek köszönhetően (Nem értek hozzá.) de maga a szíj is sokkal.. szebb, szemrevalóbb, mintha minden szem külön meg lenne dolgozva.
Drága? Drága. Megérte? Megérte.[ Szerkesztve ]
-
-
GreenGoblin
őstag
A gyári iránytűt lehet valahogy kalibrálni?
-
esbii22
őstag
Annyit nem szánok rá illetve nem is biztos hogy most veszek, lehet csak karácsonykor. Nem eldöntött még ez a dolog. Viszont tudom hogy a telekomnál sem lesz sokáig már az s5 úgy hogy nagy dilemmába vagyok. De már megtanultam az évek alatt hogy nem szabad kapkodni, van mindig jobb ajánlat 🙂
-
B.i.L
senior tag
Van valaki,aki Bétázik,és AW 6 e-sim képes órája van?
Lehalt az e-sim,azt írja nincs előfizetés,pár napja vettem észre. A Bétára gyanakszok,ezidáig minden flottul működött. Illetve pár napja az sms is sokat késik : minimum 6 óra eltéréssel érkezett meg. i11+aw6 cell,és i8+aw3 cell. Az utóbbinál van e-sim,és működik minden,kivéve az sms késést. -
-
esbii22
őstag
válasz
BabMester #21123 üzenetére
Használtban gondolkodom mindenképp, egy használt 5-ös jó állapotban ahogy nézegetem egy ideje 100-110 között mozog mint ahogy egy új SE is. Ennél többet nem igazán áldoznék rá. Az AoD illetve az EKG a különbség az 5-ös javára.
Fóliát mindenképp tennék rá, a SS kivitelért nem vagyok hajlandó annyit fizetni, pedig CNC-sként jól keresek.Vércukorszintet tud mérni az SE? Vagy csak nem jól értelmeztem amit írtál ?😀
-
BabMester
senior tag
válasz
esbii22 #21122 üzenetére
Az egészség miatt nem. Ha tönkre ment a régi vagy amúgy is akarsz új órát, akkor érdemes elgondolkodni egy okosórán a plusz kényelmi funkciók miatt (meg hogy töredék az ára egy jó órához képest).
Ez még mindig csak egy óra, ami jelzi az értesítéseket illetve tud mérni ezt-azt, de ha nem vagy hardcore-fitnesz akkor teljesen feleslegesek ezek az adatok, nem mindennapi élethez szükséges dolgokat tud pl. mint a vércukorszint.
Ha veszel, viszont ne ess abba a hibába mint a topicbol sokan, hogy nem a pénztárcájuknak megfelelő modellt választanak és normális használat helyett rettegnek h valami baja lesz. Szerintem most a legjobb vétel az SE. -
esbii22
őstag
Sziasztok! Régóta követem figyelemmel a fórumot, 2-3 hónapja rendszeresen olvasom a hozzászólásokat a háttérből
Tavaly november óta vagyok egy iPhone 11 tulajdonosa. Első almás telefonom előtte androidon voltam sok sok évig de befigyelt kis Windows Phone is
Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, és régóta szemezek egy Apple watch-csal. Magamról annyit h 110kg vagy a 180cm-hez. Ki mennyire használja ki az EKG és a véroxigén mérést ? ( ha jól tudom az 5osben csak ekg van igaz ? Sport nálam kimerül a mennyei megyei fociban illetve heti 2-3 futás és most nyáron a melóba biciklivel járok( napi 10km oda vissza). Az órával való fizetés is nagyon hasznos dolog lenne. Alvásfigyelés, pulzusmérés ami még érdekel, de alvásfigyelés nélkül megvagyok
Megéri az egészség miatt befektetni a 6-os szériába? Vagy egy használt 4-es 5-ös is bőven jó lenne ? Köszi hogy végigolvastad, kicsit hosszúra sikeredett.
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Van egy S5-ös órám, amin reggel 7-től este 7-ig be van állítva shortcut-al az állandó megjelenés. Ezen időszakban viszont ki van kapcsolva a csukló mozdulatra való ébresztés. Így az óra 2 napig elmegy egy töltéssel. Viszont szeretném automatizálni hogy mikor kikapcsol az állandó megjelenés akkor kapcsoljon be a csukló mozdulatra való ébresztés funkció, de ezt egyszerűen nem tudom megoldani! Tud valaki erre shortcut-ot, automatizálást, megoldást esetleg?
Köszi! -
Tiger.
nagyúr
válasz
GreenGoblin #21116 üzenetére
Lent szokott lenni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
GreenGoblin #21103 üzenetére
Én nem monitorozom sztem még is leszed annyit, amúgy hol lehet kikapcsolni?
-
btudos
nagyúr
válasz
Luser2000 #21113 üzenetére
A teljesértékű kommunikáció az óra és a telefon között.
Tudsz reagálni az értesítésekre, akár diktálással válaszolni üzenetekre, ezek a Samsunggal biztosan nem mennek. A telefonokra telepített alkalmazásokhoz hozzáférsz az órán, ha van Watch verziójuk (pl. e-mail kliens, sport tracker stb.), és ez nyilván fordítva is igaz. Alapvetően egy Tizen vagy Wear alapú okosóra nagyon limitáltan használható iPhone-nal, amin valamennyit segít az eSIM, de az inkább csak a standalone működésnél előny, a telefon és az óra közötti kapcsolaton nem segít, csak az Apple Watch.
-
-
Luser2000
addikt
válasz
jófejsrác #21109 üzenetére
Szia.
Alapvetően értesítések fogadása, hívás indítás / fogadás (abban az esetben is, ha nincs kapcsolat a telefon és az óra között).
Még nem foglalkoztam vele, de a Samsung telefonnal használva mértem időnként vérnyomást is (meg szívritmust - de annak semmi hasznát / értelmét nem láttam), lépésszámlálás és szabadtéri tevékenység esetén "edzés" (túrázás, kerékpározás) monitorozása.
Fizetni nem tudtam vele, az Apple Pay pl ezt kiküszöbölné.
Hogy látod? -
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #21107 üzenetére
Bótba azé még kő!
Amúgy én is.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
California1 #21099 üzenetére
Igazad van. Csak szúrja a szemem az értesítés szifonon
Tboldi: maszk már nincs. Oltott vagyok -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
(Lehet nem is itt kellene kérdezzek, de ez egy elég pörgő topic).Új vagyok, iPhone3 (és sok-sok év) után most vettem egy iPhone 12 minit. Nagyon kellett már egy kicsi méretű és jó készülék, ezt a Mini személyében találtam meg. Alapvetően Samsung ökoszisztéma alakult ki otthon az évek során.
Van egy Samsung Watch Active 2 LTE órám. Ez össze is van kötve az iPhone-val, működik is (még a limitációkba nem futottam bele).
Kérdésként merült fel, hogy a telefonhoz vegyek-e egy Apple Watch SE LTE-t?
Lesznek-e érdemi többlet funkcióim?
Segítenétek ebben? Össze kellene gyűjteni, hogy
- a jelenlegi Samsung óra + Apple telefon milyen limitációkat jelent és
- mennyivel több szolgáltatás (vagy "jóság") származna az Apple telefon + Apple óra kombóból.
Köszönöm előre is a válaszokat, véleményeket! -
jófejsrác
senior tag
válasz
GreenGoblin #21103 üzenetére
Ennyit szokott nekem is, ha benne alszom. Nap végére mindig olyan 50% körül van, 1 órás edzéssel minden értesítés bekapcsolva. De nekem jó így, lefekvés előtt rádobom töltőre 30 perc és újra maxon van. (S4, 93%-os az akku)
-
GreenGoblin
őstag
Tök durva ha nem monitoroznám az alvásom minden nap simán kibírná a két napot akár még két és fél, három napot is az órám.
Egy éjszaka alatt 10-12 százalékot leszopp@nt rendesen ez az akkuból.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehetséges, hogy az Apple tudta kihozni a legtöbbet az olyan termékkategóriából, aminek kérdéses, hogy mekkora a vásárlóközönsége. Drágán mérik a precizitást.
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Politika
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest