Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz szabogabor10 #4099 üzenetére
Nem tudom, minek cikkekre várni a témában, nem viccből hangzott el a kesnote-on, hogy csak a Series3-al fog működni az AirPower, hiszen az Qi szabványt fog használni és csak a Series 3-nál tért át arra az Apple, eddig saját töltőt használtak, nem szabványosat.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
-
Amarton
tag
Vissza térve egy kicsit a pulzus mérésre. Csináltam pár tesztet és reméltem, hogy a OS4 majd megoldja a problémámat.
Csináltam pár képet. Az egyiken egy edzés alkalmával nem jó értéket mér. Utána ugyan az az edzésen elhalványodik a mérés és feleségem óráját használva kontrollnak lehet látni, hogy teljesen más értékek jönnek ki. Valamikor azonban jól mér. Ha az alkalmazásban vissza nézem az előzményeket lehet látni, hogy minden napra esik hibás mérés, amikor 30-as pulzust mért az óra.
Írtam emailt az iCentrenek, de még nem is válaszoltak.
Ami egy másik problémám, hogy vásárláskor nem adtak számlát. Szerencsére kártyával fizettem és megvan a banki tranzakció.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
domerator
veterán
válasz szabogabor10 #4092 üzenetére
Először azt írták hogy csak a hármassal... forrás?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
veterán
Kis infó: a jövőre megjelenő Apple AirPower töltő kompatibilis lesz az összes Apple Watch-csal.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
mr.tamasbiro
őstag
Nekem 4 napot bír de én csak az értesítéseket használom folyamatosan reggel 4-től este 8-ig.
-
veterán
Koszi az infokat.
Mondjuk egy 4 napos uzemidonek jobban orultem volna foleg hogy en ejszaka is hasznalnam reggeli keleshez jelezzen rezgeseel. Nalam sincs semmi estra most a sport is skippelve van majd tavasztol.
Viszont ha a 3 ba 70% al gyorsabb a proci akkor gondolom az jotekony hatassal lesz az aksira is az ujjabb soc...3njoy the Lif3
-
Ragnar95
félisten
Series 2-m van, kicsit kevesebb mint fél éve van meg, ezalatt semmi külsérelmi nyom nem keletkezett rajta, de hacsak nem ütöd neki napi többször valami éles/hegyes tárgynak vagy esel rá az órára, nem is nagyon tudom elképzelni, hogy eshetne baja.
Olyan nem nagyon van, hogy "átlagos használat", ez mindenkinél mást jelent. Én naponta töltöm az órát, mert éjszakára kényelmesebb a dockra tenni, amiben a töltő van, mint csak simán az asztalra lerakni, de amúgy simán bír nálam 2 napot is, pont 2 napja nem töltöttem és simán kibírta tegnapelőtt reggeltől tegnap éjjelig az óra és 33%-on raktam töltőre.
Értesítések jönnek egész nap az órára, emellett szerintem az értesítéseken felül kb napi nettó fél óra kijelzőidős használat lehet benne nálam és így napi 30-40%-ot szokott merülni. Amivel nagyon gyorsan meg lehet ölni az akkut, az a workout mód, de ha nem edzel benne napi fél óránál többet, gond nélkül bírni fogja szerintem nap végéig szuflával.
Series 3 elvben 70%-al gyorsabb procit kapott, ezen kívül gyakorlatilag nincs újítás a nem cellular verzióban.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ed Parker
nagyúr
Én úgy tudom illetve látom az Apple oldalán hogy hazai forgalomba csak Alu verzió kerül.
Szóval elvileg mást nem is vehetsz ha itthon akarod beszerezni.
Általában naponta kell ezeket tölteni, persze vannak akik 2napot is kihúzzák, de akkor tényleg csak karóra és nem nyulsz hozzá. -
veterán
válasz Ed Parker #4080 üzenetére
Nah ja a rozsdamentes acel valtozat az biztos eros , viszont az eleg huzos arban mennek. En meg 2db ot kell hogy vegyek. Akkor gondolom azt sem tudod atlagos hasznalattal hany naponta kene toteni...
Nem talaltam kulon watch 2 es topikot itt meg nagyon nem jelentkeznek a watch 2 tulajok 😔
3njoy the Lif3
-
atees
őstag
S0 meglepoen jo az os4-el!
Lassabb nem lett.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
aujjobba
addikt
válasz Amarton #4074 üzenetére
Nálam ilyen probléma pont nincs vele, viszont (igaz még a 3as rendszerrel próbáltam) olyat csinált sokszor, hogy hiába diktáltam le a válasz üzenetet és nyomtam a küldésre, később amikor megnéztem telefonon a beszélgetést egyáltalán nem volt elküldve az üzenet.
Néha az üzenetek sorrendjét is keverte. -
zolo1982
csendes tag
Érdekes de nekem nem mutat frissítést. Nekem még a 3.2.3 van
Más: akinek fennt van a 4, megoldódott a Messenger probléma? Nálam speciál nem tudtam megnyitni az üzeneteket, csak akkor ha mindent ujratelepitettem, de az is csak addig működött amíg ki nem léptem belőle, utánna ugyanúgy nem tölti be csak forog a fogaskerék -
veterán
hey guys.
Valaki tudna infot adni. A series 2 es az uj ami most jon 3 kozott az lte kepesseg mindossze a kulonbseg? Illetve az aluminium tokozasu orak mennyire birjak a gyurodest? Konnyen karcolodnak?
Koszi3njoy the Lif3
-
Rage47
veterán
van zseblámpa funkció
most vettem észre, ha zenét hallgatsz, az óra egyből felismeri (lehet csak a Siri számlappal) és előjön a lejátszó. most pl. PS4-en hallgatok Spotify-t és az órán egyből lehet kezelni
most viszont visszaváltott Apple Music-ra - ez nagyon nem konzekvens még mindig, váltogat Spotify és AM között...[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Reggelre az új felület fogadott. Mik az újdonságok? Én még csak a kövérebb betűket és a Toy Story-s számlapot fedeztem fel.
-
majestic
őstag
Kint van a 4.0!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Ragnar95
félisten
válasz Ed Parker #4061 üzenetére
Nem kell külön EU-s verzió, de a virtuális SIM-et támogatnia kell a szolgáltatóknak is és Magyarországon nem támogatja egyik sem. Az USA-ban mind a 4 nagy szolgáltató támogatja már, de sajnos az EU-ban messze sem ilyen jó a helyzet, pl UK-ben, illetve Németországban is csak 1-1 szolgáltató támogatja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Ha külföldröl PL Newyork-ból hozatok magamnak egy watch3mat, akkor itthon tudom érvényesíteni a garanciát?És attól még hogy külföldi lesz tudom majd választani a magyarnyelvet ?Esetleg még valamiben lesz másabb mint a ha MO-rol venném?
-
sulu1701
aktív tag
válasz domerator #4052 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek így könnyebb lesz a döntés főleg, hogy az ára is barátságosabb lett
Ed Parker: Így van csak sokszor kéne utánrendelnem, mert ez a termék nem az én fülemre lett tervezve
Runtastic app-ot használom és ha jól látom van Watch támogatása is, tudja esetleg valaki, hogy melyik mozgásfajtát tudja még az óra mérni a futás,úszáson kívül?
[ Szerkesztve ]
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Tervezem, hogy veszek a series 3-ból de van egy kérdéskör, amire nem sikerült választ kapnom a sok leírás közül. Szerintem egyszerűbb, ha azt írom, mit szeretnék és remélem, tudtok rá válaszolni. Futás és egyéb testmozgáshoz használnám úgy, hogy a telefont nem viszem magammal. Szeretnék zenét hallgatni egy BT (JBL) fülesen keresztül és a zene az órára van "letöltve" (Apple Music). Működik ez a dolog így a mindennapokban, ha nem AirPods-om van?
Köszi előre is!
-
addikt
válasz generic #4045 üzenetére
Igen, az S1/S2 az amit érdemes még használtan megvenni. Mármint ezek az aktuális modellek, meg persze a héten bejelentett S3. Az S1/S2-ben tök ugyanaz a hw van, együtt jöttek ki, az S2 annyival jobb hogy van benne GPS és vízálló (ahogy fentebb is írták). De ez utóbbit nem szoktuk figyelembe venni, mert még az S0-val is úsznak/strandolnak sokan, beázásáról nincs infó eddig, és pár éve már a piacon vannak ezek ugye.
Szóval röviden ha használtat akarsz akkor: ha nem kell az önálló (telefon nélküli) GPS funkció, akkor az S1 az ajánlott modell, ha kell, akkor az S2. -
generic
senior tag
Van egy gyanusan olcson meghirdetett watch series 1 38mm, 2 strappal, kb 34k. Meg lehet nezni ma szemelyesen. Mit kell rajta megnezni, ami hibas lehet?
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy a ket oldalso gomb nem mukodik ha az oralapon vagyok es megnyomom oket. Ha belepek mondjuk a szamlaprol a naptarba akkor viszont mindket gomb mukodik.
Valaki talalkozott hasonloval?
Kikapcsolni nem merem, mert felek hogy visszakapcsolni nem fogom tudni.
Asszem mindenféleképpen!
-
domerator
veterán
válasz Mazsola113 #4039 üzenetére
Leginkább sehogy... a watch kizárólag iphone kompatibilis. Fordítva már jobb a helyzet.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Mazsola113
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy furi kérdésem… Azon gondolkozom hogy lecserélem az iPhone-om Samsung S8-ra viszont az Apple Watchomhoz ragaszkodok... valami ötlet,hogy hogyan lehet a kettőt össze kapcsolni? Előre is köszönöm a segítséget
-
Ed Parker
nagyúr
válasz icecave #4035 üzenetére
Igen, igazad van, én csak a miértjét illetve az okát írtam le, hogy mi van a dolog mögött.
Ő nála, ha saját bevallása szerint sincs jó kondiban, fals a 40 egészen biztosan.
Nekem 54 a nyugalmi pulzusom,de én nem vagyok atléta. De volt már 47 is korábban, heti 100km futás mellett.Aki biztosra akar menni illetve valóban érdekli edzés szempontjából a valós pulzusa, az szerezzen be egy polar smart bt mellkasi jeladót egy régi H7-est vagy OH1-est, ez nem mellkasi, hanem optikai, karra csatolható, vagy akár az új H10-est.
-
nagyúr
válasz Ed Parker #4034 üzenetére
Azt is írtam, hogy megfeszül, mozog, stb. Erre gondoltam összességében, köszönöm a kiegészítést.
Másik: Egy atlétánál igen, de ő mint írta, tudja, mennyi a nyugalmi pulzusa, és messze van az atléta szinttől. Heti pár edzéstől nem lesz valakinek olyan alacsony a nyugalmija az is biztos.
atees: H7-et azért említettem leginkább, mert arról biztosan tudom,hogy jól együtt működik a watch-al.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz icecave #4030 üzenetére
Az nem azért nem mér olyankor pontosan.
Amikor súlyzós vagy bármi erősportot végzel, olyankor az izmok megfeszülnek a karon és sokkal kevesebb vér van benne, ami kevés hiteles méréshez, ezért mutat fals adatokat vagy dobja el teljesen.
A mellkasi jeladó az egyetlen stabil 100%-os mérés, a csuklós mérés sokat téved.
A 40-45 körüli nyugalmi pulzus teljesen normális egy jó kondiban lévő atlétáknál. -
nagyúr
válasz Amarton #4032 üzenetére
Eleve nem kellene annyit tévednie, ez biztos. Egy dolgot tehetsz, ha meg akarod tartani a watch-ot: vegyél egy Polar H7-et és párosítsd vele, egyből EKG pontosságú méréseid lesznek. Persze, ez csak az edzéseidet oldja meg, egyéb méréseket nem (hisz nem fogsz egész nap egy mellkaspántot viselni). Esetleg le kell tesztelni máson is, és ha neki is fals adatokat mér, akkor garanciába érdemes beadni.
[ Szerkesztve ]
-
Amarton
tag
válasz icecave #4030 üzenetére
Nem súlyzózóm. Sima eliptikus tréner edzés. Szinte mindig eldobja a pulzusmérést. Most vissza néztem a 2 hónapot. Van hogy 30-as pulzust is mér minimumnak, mondjuk havi 4-5-ször. A többi 40-es.
Nekem az nyugalmi pulzusom 65. Ettől csak tőbb lehet, ha megmozdulok.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
nagyúr
válasz Amarton #4029 üzenetére
Egy súlyzós edzésen nem is fog pontosan mérni, többen is tesztelték, sokat mozog/feszül a kezed. Yt-on számos videó van erről. Viszont egy aerob/karció edzés alkalmával (szobacicaj, lépcsőgép, futópad), ahol igazából sokkal fontosabb, hogy tudd, milyen pulzus tartományban edzel (céljaidnak megfelelően ugye), ott jól mér.
Edzettségi állapot követése be van kapcsolva a watch appban? Valamint próbálgatni kell, bár való igaz,hogy sokszor eldobja a pulzust, mivel elég gyakran rámér, az átlagnak jónak kellene lennie. 45-ös minimum valóban alacsony, kivéve,ha nem vagy sportember, de írtad is, hogy nem. Viszont lehet pont rosszul mért rá ezért mutatja azt, vagy sűrűn előfordul?
-
Amarton
tag
Nektek hogyan működik a pulzusmérő?
Engem nagyon zavar, hogy edzés közben amikor ránézek, akkor hol a jó pulzust mutatja, hol pedig elhalványodik a pulzus szám és hosszú percekig úgy is marad. Ha az óra alá nézek, akkor pedig látom, hogy világít a LED. Ha mozgato az órát a csuklómon, semmi. Ha szorosra veszem a szíjjat, semmi változás.
Aztán egyszer csak vissza jön, de van olyan is, hogy 130-as pulzus szám mellett (ott halványodott el az érték) 60-at mutat és utánna 1-2 perc múlva megy fel újra 130-ra.
Sokkszor az óránkénti állást is figyelmen kívül hagyja. Olyan, mintha nem álltam volna fel. Gondolom ezt is a pulzusból nézi.
Ha pedig a napi pulzus értéket nézem, akkor rendszeresen a napi minimum pulzus szám 40 környékén van, aminek inkább 65 környékén kellene lennie, mert nem vagyok egy nagy sportember.
Engem nagyon-nagyon zavar, hogy így működik.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
A series 3 mennyivel lehet gyorsabb mint a series 1?
Mert ha a wathos4-el gyorsabb lesz mint a series 1, akkor nagyon megérős, mert szerintem a series 1 sebessége is már elég jó.
A klórt bírja a series 2 és a series 3?
A medence miatt, mert szerintem sehol lincs teljesen tiszta medencevíz.
Gondolom tengert a sós víz miatt nem túlzottan szereti.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz claire78 #4012 üzenetére
Nem, csak szemezek vele.
A jól bevált analóg órát használom, csak sokszor jó lenne ha a telefon nincsen a közelemben, akkor jönne jelzés bizonyos dolgokról.
Én nem várom azt hogy úgy menjen folyamatosan mint rendes üzemben, csak pl halványan látható lenne pár fontos infó, és ha kell (pl korona megnyomása, koppintás) éledjen fel, és használható ahogy most is.Te mint felhasználó, úgy gondolod bőven elég ahogy most működik? Tehát amikor megakarod nézni az időt, teljesen jól érzékeli és mindig felvillan?
-
claire78
senior tag
Még az első 0. szériát használom, amíóta kijött. (vagyis kicsit már korábban. ) Azt hiszem nekem érdemes lenne a 3 sorozatra váltanom. Bár számomra teljesen jó a mostani is, de lehetne kicsit gyorsabb, kicsit tovább bírhatná az akksi, stb.
A watchOS 4 GM-mel egyébként nagyon jó lett az akku idő. 22 óra körül (6-kor vettem fel) még majd 20% volt és pont egy olyan napom volt, h egész nap nézegettem és rengetek értsítésem volt.
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
En 1 eve hasznalom az “s0”-t, nem probáltam még s2-t, de eddig a gps hiányzik nekem csak. Meg a nem gyári appok lassu megnyitása zavaró kicsit, de szerintem még 1-2 évig ez is jól használható eszköz lesz sportra és értesítések kezelésére.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
őstag
Sziasztok!
Ha valaki próbálta az új, watchOS 4-t,most sem került még bele AOD funkció?
S3 nagyon kecsegtető áron van -
majestic
őstag
válasz jeromosi #4002 üzenetére
Hát nem tudom, szentem a műanyag gagyibb is és sokkal jobban karcolódik. Én már elméletileg "megrendeltem", azaz visszahívást kapok az Apple-től azonnal, amikor előrendelhető lesz de azt hiszem lemondom. Még nem döntöttem el véglegesen de azt hiszem az LTE-s verziót fogom megvenni még akkor is ha tudom, hogy itthon a szólgáltatók lehet, hogy még évekig nem lesznek képesek alkalmazni a technológiát....
Ha így lesz, akkor eladóvá válik a tökéletes állapotban lévő órácskám Ha valakit érdekel, csak írjon privátba.
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
válasz domerator #3999 üzenetére
Nézd csak meg a különbségeket a Cellular és a sima között: LTE, memória mérete, hátulja pl. A Series 2 hátulja pl. nem műanyag hanem kerámia. Vagyis én tuti nem veszek csak ha lesz LTE-s verzió. Szerintem meg pont, hogy a 2-est jobban fogják keresni ezek után...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest