- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Tapasztalta valaki, hogy amennyiben a készülék usb-n keresztül van töltve összedugva laptoppal, tovább bírja az aksi mint amikor 220-ról van feltöltve
-
allein
addikt
Sok éven keresztül androidot használtam, S1, Note 2,3. Tavaly novemberben váltottam I6 plus-ra. Nem tudtam megszokni, 2 hónap után eladtam, újra Note 3 használó voltam. Aztán 6-7 hónap után ismét I6 plus-ra váltottam. Napi OSX használat mellett, sokkal kényelmesebb például az I6-ról az adatok másolása. Aksi időben, gördülékenységben, gyorsasságban érzem a különbséget. Most már 1 napos I6s plus tulaj vagyok. Meg lehet szokni az IOS-t
Nagyon élvezem és imádom ahogy optimalizálva van hardware és a software. Ugyanez van a Macbookon is, bár most El Capitan-ra frissítettem, szerintem Mavericks-sel éreztem a leggyorsabbnak a Mac-et, elnézést, hogy ezt megemlítem. Sőt, szerintem most már lassan a telefon gyorsabb lesz a Macbooknál
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WOT - Roham
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Mercedes topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest