Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
-
dawez
tag
Sziasztok nem tudja esetleg valaki hogy a vodafone altal ertekesitett 13 pro max telefonok kartyafuggetlenek e?
-
Sordoran
addikt
válasz petya2012 #388 üzenetére
Mire gondolsz ez alatt? Van simple app, tudsz benne vásárolni minden félét ugyanúgy. Bankkártyát pedig a Wallet-ba bele tudod rakni és onnantól használhatod apple pay-el.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Joachim21
őstag
Ez lesz most a telefon fő topikja? Nekem is sikerült végre a Telekomtól elcsípni egy 256-os PM-ot. Első önszántamból vett iPhone-om lesz. Várom is, meg félek is, de ha ennyi ember imádja, akkor nem lehet rossz. Végre nem az asszonyét kell nyomogatni!
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
anderledani
őstag
Van sima wildlife stress test meg wildlife extreme stress test. Lehet nem ugyanaz volt
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hoy
tag
Sziasztok!
Valaki futtatta már a Wild Life Extreme Stress Test?
Próba képen lefuttattam, s melegebb volt mint egy 12 pro maxon, közben 15%-t merült az akku.
Bármilyen videót néztem eddig 6-7%-s merülést láttam a 13 pro maxoknál....
Térerő fullon van.
Tény , hogy nem tudom, esetleg mi pörög a háttérben, de szerintem ez akkor se normális. A másik, hogy, futtatás közben folyamatosan le akar kapcsolni képernyő, s ezzel félbe is maradna a teszt.Nyilván nem teszteket akarok futtatni, de azt se szeretném, hogy esetleg valami baja van a készüléknek..
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
xhege
veterán
válasz juhaszroli #374 üzenetére
Én a 11-re használtam Nomad tokot. Kimondottan szerettem.
-
Sordoran
addikt
válasz petya2012 #386 üzenetére
Saját magamnak megadtam mivel amúgy is terveztem (Revolut kártyát adtam hozzá applepay-hez is), és mikor ismerősnek segítettem beállítani egy 8 Plus-t, ott se tudtuk megkerülni. (bár el nem mentette a kártya adatokat, csak ellenőrizte valódiságát, nem vont le pénzt)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz petya2012 #384 üzenetére
Igen, tudod vele tölteni. (mindennel lehet tölteni lényegében, a sebesség az ami kérdéses)
Lehet simán böngészőből is létrehozni, és akkor készüléken már elég csak bejelentkezni. Lehet sima bankkártyát is csatolni, nem kötelező hitelkártyának lennie.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Lenne egyenlőre 2 kérdésem ha lehet
[link] van egy ilyenem,erről tudom tölteni ezt a telefont?
a másik kérdés pedig erre az apple id-re irányul,ezt a telefonon kell regisztrálni vagy lehet pc-n is?meg ahogy olvasom itt valami hitelkártya adatokat is meg kell adni-ezt muszály?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
Sziasztok
13PM 256-os grafit berendelve a telekomtól ,életem első iphone-ja kíváncsi leszek milyen lesz...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz juhaszroli #374 üzenetére
Én egyáltalán nem használok tokot, szeretem érzeni a telefon minőségét.
Mint írtam, ezek nomad tokod frankók, de a telefon bumszli kinézetet kap. -
mzsuzsi01
csendes újonc
Azt meg tudnád nekem írni, hogy kaptál-e a Telenortól értesítést, mikor a postának átadták, vagy csak a posta jelentkezett a szállítási időponttal? Nekem egyelőre senki nem írt semmit , csak egy visszaigazoló mailt kaptam, amiben persze az van, hogy a szállítás folyamatáról (összekészítés, átadás a postának, majd lezárásként az átvétel) majd kapok értesítést. Na azóta semmi
-
kengyel
nagyúr
Ha most valaki venni szeretne, van a Telekomnál raktáron.
kengyel
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz juhaszroli #370 üzenetére
Ez egy nagyon jó minőségű tok, de a készülék ettől kicseszett hülyén fog kinézni.
12 pro max-on használltam és nem bírtam a látványt. DE ez saját vélemény.
Nyilván 13-as pro max-on se lenne szebb. -
MODERÁTOR
válasz juhaszroli #370 üzenetére
Akár le is írhattad volna a kérdéseid.
Azt látom, hogy szép árakkal dolgoznak.
Xiaomi 13T
-
TODI1111
veterán
Sziasztok. Kipróbálná valaki, hogy ez még mindig így működik? Tehát, hogy a betűméret növelés csak a rendszerben dolgozik a telepített alkalmazásoknál nem?
"ha az iphoneon növelem a betűméretet akkor például a telefonkönyvben lévő nevek nagyobbak és olvashatóbbak lesznek de például ha a vibert nyitom meg ott a csevegőlista ugyan olyan apró marad mint eredetileg"
-
juhaszroli
tag
Használ valaki Nomad bőrtokot? Lenne pár kérdésem.
-
MODERÁTOR
-
-
törölt tag
válasz *Mukeey* #361 üzenetére
volt cikk rola valahol h az apple-nek is gyartasi gondjai vannak. atcsoportositanak eroforrasokat a tabletektol h a telefonokra jelentlezo igeny kielegitsek. kaliforniaban is a honap elejen ha probaltal szerezni, nov 19-29-et irtak elerhetosegre.
szerk: de ha most rakeresek, itt-ott azonnal elerheto
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
vki tudja már, hogy adaptív marad e a frissítés, ha 60-ra van korlátozva?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom mit csináltak, de az új frissítéssel, nemhogy merül, de inkább termeli a szuflát a készülék. Le a kalappal.
-
narobik
tag
Telenornál megint van több fajta kártyásan 25k-val olcsóbban
13 Pro 128gb ezüst
13 Pro Max 128gb kék,arany,grafit[ Szerkesztve ]
-
mzsuzsi01
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest