Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Ő nem igazán ezekre gondol. Androidos a szíve, és úgy reméli, hogy az Apple szoftveres filozófiája, ami egyben tartja az ökoszisztémát is, és hardveres vásárlások mellett szoftveres, szolgáltatás vásárlásokat is generál nekik a kellő zártság mellett majd alapjaiban változik az android mintájára. Témázhatóbb lesz, opcionálisabb stb. Ez totál vakvágány elképzelés.
-
törölt tag
Valamiért elterjedt üveg és acél (pro-nál) = prémium. Gyakorlatban csak azt látom az üveg törik, az acélkeret nehezít és ronda ujjlenyomat mágnes. Nekem a Nokia Lumiák műanyagja jött be, plasztik ellenére nem éreztem gagyinak és jó volt a fogása.
Annyiért egy használt 11 (XS ha OLED fontos) vagy kicsit hozzáraksz egy 12 mini, vagy még egy kicsi és már újonnan. Ár-érték arányban 150-ért nem tudom milyen Android van és az 2-3 év múlva milyen lesz, én amikor SE-t vettem másfél éve nem találtam semmit, persze nem komolyan néztem mert iOS kell.[ Szerkesztve ]
-
Hallosz
senior tag
válasz aujjobba #151 üzenetére
Végül is miért ne? Nézzük innen. . . amit az iOS számomra nyújt az sok helyen kevés.
Kiegészítem, vagy amit nyújt helyette az nekem szükségtelen.Ellenben, a részletes híváslista baromira kellene, nem csak az utolsó 100
Az SMS kézbesítési jelentés csak imesssage estén működik, az SMS-nél nem.
Csoportos SMS-nél egyesével tudom csak bedobálni a neveket. (nem találtam más lehetőséget) Időzítőt sem találtam.
Szerettem volna csoportos e-mail küldeni, nem sikerült. Ha van rá opció, akkor én bénáztam és előre bocsánatot kérek.
STB.Engem sem a PPI AOD meg ezek érdekelnek. A zsebbarát méret, megbízhatóság és a fentebb leírtak, és még pár olyan funkció, amit nem fedeztem fel az iOS-ben ami szempont.
De maga a telefon, rohadtul tetszik. (ezért is csábultam el időről időre )
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz aujjobba #177 üzenetére
Szóval én vagyok a hibás. Értem.
Szerintem jobb ha nem merülünk bele a témába. Más a véleményem és nem ide tartozik.
Viszont szerintem nem normális hogy egy magyar átlag fizu feletti árban lévő telo ajánlott kategória.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
félisten
válasz aujjobba #259 üzenetére
Nyilvan nem olyan szoros az integracio mashol, mint az Apple okoszisztemaban. Cserebe meg nagyobb a flexibilitas, sok dolog van, ami iOS-en nem mukodik. Kinek mi jon be. Van, aki Syncthing-et akarna hasznalni a NAS-aval, van, aki torrentezne, vagy akar Linuxra fejleszt szoftvert a laptopjan, vagy osztott kepernyot akar hasznalni a phabletjen, vagy egyfajta kabelt szeretne toltesre hasznalni az osszes eszkozehez, vagy fontos neki a gyors adatatvitel, stb.
Az alternativak mindig jok
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
<Lacy85>
addikt
válasz aujjobba #259 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy annyira istenítik itt akár a Mi9T Pro-t is, hogy negyed ennyibe került. Persze, csak nézd meg hogy működnek együtt az Apple termékek, meg hogyan a Xiaomi-k.
A MIUI-ról meg komplett horror film sorozatot lehetne forgatni.
A telefont meg pont 2 éve adták ki. És pont nem kapja meg a legújabb droidot, mert eddig tartott a support.
Szóval reális az ára. Pont negyed annyit is ér. -
félisten
válasz aujjobba #265 üzenetére
Jaja, ezt ertem. Az ora nekem nem alternativa, mert nem alkalmas arra a tipusu sportra (futas), amire nekem fontos. Az araval sincs semmi gond, mar en is megtanultam, h ha pl. kijon az uj MBP, es tetszik, akkor elso nap megveszem, mert ha eltokolok X orat a valogatassal, akkor rosszabbul jarok penzben is
> konnyu az eszkozmenedzsment
ez mondjuk nem teljesen igaz szerintem, az Apple-fele MDM megoldasok nem annyira jok
while (!sleep) sheep++;
-
Drp81
aktív tag
válasz aujjobba #274 üzenetére
"Ki merem jelenteni ezek egyutt kerultek annyiba, mint most egy kozep-/felsokategorias mobil, inflacioval korrigalt jelenerteken."
Igen, ezt akartam érzékeltetni.
A fényképező mondjuk még megvan, de 90%-ban a telóval fotózunk most már pl. nyaralásnál is. Egyre ritkábban kell. Szinte már csak eseményekre használom."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
<Lacy85>
addikt
válasz aujjobba #286 üzenetére
Megmondta a kolléga, hogy ez lejárt lemez. Semmi baj a MIUI-val.
Amúgy én elhiszem, hogy valaki élvezi, amikor hetente kell újrahúzni a rendszert, mert “talán ez már jó lesz”, de az miért hülye, aki csak simán használná?
Out of the box meg két gyártó ad tök jó rendszert. Az Apple és a Samsung. Meg is kell fizetni mindkettőt…. -
Aryon87
félisten
válasz aujjobba #286 üzenetére
Pont rigobertot talaltad meg lol.
Hasznaltam miui-t, semmi gondom nem volt. Igaz nekem a fejlesztoi verziom volt, hetente jottek a frissitesek.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?