- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Gyanúsan messze van aug 1-től a kiadás dátuma, valószínűleg ARM fronton szopóka lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, lassan már tényleg ki kéne próbálnom... UIval kapcsolatban meggyőzhető vagyok, hely van, eyefinitynél pedig ez selling point lehet.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
slein
tag
válasz janos1988 #12 üzenetére
Az aláírásodból következtetve várható volt valami ilyesmi poszt, bár őstag (mondjuk ez önmagában még semmire sem garancia) vagy, ergo csak úgy nem kezdenél el itt trollkodni, szóval vagy unatkozol és csinálsz magadnak egy kis cirkuszt vagy egy FullFan vagy akinek kell egy látható ellenség, vagy unatkozol és FullFan vagy.
-
-
janos1988
addikt
(Windows 7 pofozgatása + Metro) - Start menü = Windows 8
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
őstag
Engem valami konkrétum érdekelne az x86-os Surface-szel kapcsolatban... Az egyetlen ok, amiért még nem veszek iPad-et.
Mert, ha jó lesz, akkor nem bonyolítom az életem iOS-el, hanem inkább Windows minden gépemen, és pont.Icewolf || kósza ||
-
Narxis
nagyúr
Készítem a kis sátramat amivel majd letáborozok az üzlet elé.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
geratn
tag
Korrekt akció a 40 euro/dollar én ráhajtok
-
Воланд
titán
igen, a win8-ra kerdeztem ra, mert eddig nem jott be neked a metro. mondtam en, hogy a tabletes probalkozasod utan kelleni fog az.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
anulu
félisten
3db legális Win7 licensz, upgrade alapnak megfelel. EU-ban pedig afaik a 40 dollár helyett 40 euró lesz.
vagy magára a Win8-ra kérdezed? elkezdtem megbarátkozni vele, ennyiért pedig a család többi gépére is megveszem, mert kizártnak tartom, hogy ne találnák ki, h ilyen nekik is kell és ne az akció lejárta után 1 héttel kelljen vakarózni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
3x40 euro félretéve
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
kpal
nagyúr
Az igaz h a USB 3.0 nélküli aztali gépre nem telepithető,van valami mekötés ? Mintha ezt hallottam volna anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!