- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebihari
csendes tag
Most gyorsan segítség kellene. Van egy adattáblám Wordben, hogyan tudom azt a táblát átültetni egy excel táblába, ha az excel tábla oszlopai és sorai már előre adottak?
-
Atos23
senior tag
7-7
-
deathtania
senior tag
huh, ez azért masszív párosítás így együtt
nem is tudom, mikor láttam utoljára office 97et. talán 2003-2004 környékén. igaz, akkor is bátyám akkor 5 éves win98 alatt futó gépén. -
- = Zk = -
félisten
-
válasz
rootkiller #45 üzenetére
Mivan ha vesz 1 új gépet, netalán laptopot amin előtelepített Windows van, akkor dobja ki a régi programjait (pl Office ami nem igazán Windows árban van (jó most csak példa volt, vannak nagyobb áreltérésű progik is)) és vegyen újat ? Egy cégnél meg hatványozottan képzeld el ezen problémát.
Ámde valóban vicces párosítás, de nem elképzelhetetlen.tope (Top One gépek)
-
moonman
titán
válasz
rootkiller #31 üzenetére
dokumentumban tessék stílusokat használni és nem kell végig behúzással meg sorközzel szarakodni.
-
pereces
tag
válasz
rootkiller #31 üzenetére
Próbáld megmagyarázni ezt egy olyan embernek aki egy halom pénzért vette azt a 2000-t egyszer régen, ráadásul közgazdász is a fazon. Szóval jó lesz az még az asszony új gépére is, amire a win7 van telepítve :-)
-
válasz
Psychonaut #40 üzenetére
LOL.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Psychonaut
veterán
-
Na most én ehhez csak ennyit fűznék hozzá:
Mi sem szeretjük az Office 97-et, nem csak W7!
-
Khaal
őstag
Szerintem nem kellene lesajnálni ennyire azt aki még mindig Office 97-et használ. Nem mindenkinek jön be az OpenOffice és nem mindenki akar tízezreket kiadni egy friss Office-ra, ha a '97-ben is megvan minden amire neki szüksége van.
-
Thome
veterán
Érdekes dolog:
Win7 mellé Office 2000-t használok. Ennyi. Ezt látom át. Tehát ne temessétek azt az Office 97-et, valaki még használhatja!
Mindenesetre a Win7+Office97 bug, FAIL.
rootkiller: "Aki meg 97et rak win7-re, annak részvétem, nem szabadna az olyat gép elé engedni."
Aki meg mást használ mint te, az egy hülye, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz
rootkiller #31 üzenetére
nekem ne mondd, jelenleg is 2010 bétát használok.
-
rootkiller
őstag
De már nem érdemes 2003at használni, a 2007 (és valószínűsíthetően a majdani 2010) sokkal felhasználóbarátabb, és gyorsabb (lásd ha egy dokumentumon végig sorközt és behúzást kell állítani, egy régi ablakos officenél hányszor kell ablakokat nyitogatni), és efelől nem nyitok vitát, mert aki beleköt, az azért csinálja hogy kötözködjön, vagy mert .....
Aki meg 97et rak win7-re, annak részvétem, nem szabadna az olyat gép elé engedni.
Artengo TR 990 Pro
-
moonman
titán
-
Male
nagyúr
Nem mintha az OfficeXP olyan remekül működne Win7-en... megnyitás, aztán... minden könyvtárváltáson fél percet gondolkozik... (mondjuk ez azért nem olyan komoly hiba, mint amiről a cikkben szó van, de érdekes, hogy a másik Office-szal is gond van, és azért ez 5 évvel újabb
)
/Tudom, hülye vagyok, miért használok ilyen régit, de egyrészt megszoktam, másrészt minek vegyem meg az újat, semmi olyat nem tud pluszban amire szükségem lenne./
-
Lenry
félisten
válasz
vsgaborr11 #26 üzenetére
tőlem tekintheted hősi eposznak is
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
vsgaborr11
tag
Ez most komolyan egy HÍR?!
-
negyedes
addikt
Nem hittem volna, hogy meg van olyan elvetemult lelek e vilagon aki meg hasznal olyat.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
AMD ehog
aktív tag
Aki ilyet használ az ingyenes OpenOffice mellett, megérdemli.
-
proci985
MODERÁTOR
hát, eléggé gyakori hiba, lévén a kb fél éves bétában senkinek nem tűnt fel...
mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy a supportnál hogyan reagálták, azaz mennyi idő után kezdtek el harsányan nevetni a helyzet abszurditása miatt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Misi 007
őstag
Hát egy csúcs mégis ki az a marha aki a Windows 7 mellé felrakja?
Akkor már inkább Openoffice... -
Penge_4
veterán
Na bumm. Win98SE alá meg nem megy fel az Office 2007.
Egyébként tényleg érdekes párosítás.
-
moonman
titán
"a saját programjaikkal való kompatibilitás azért csak elvárható ..."
pont tegnap néztem fejlesztőknek szóló előadást az UAC-ról. a Vista megjelenésekor 800.000 programot vizsgáltak meg, kivétel nélkül mindegyik UAC-inkompatibilis volt (értsd: többször ok nélkül is admin jogot kértek), a Windows 7 idejére ez 200.000 alá csökkent. ez annyit jelent, hogy a programozók csak az elmúlt pár évben kezdték komolyan venni az admin mód nélkül is korrektül működő programok fejlesztését, és mint az előadó elmondta, ez igaz mind a Microsoftos, mind a külső fejlesztőkre. lényegében tehát igen, gondolhattak volna rá, de egyrészt nem lehet mindenre gondolni, másrészt egy 13 éves programnál már az előfordulási valószínűség is elég kicsi.
"a lényeg, hogy bizalmat aztán semmi esetre sem sugall egy olyan biztonsági központ, amely egy szövegszerkesztő telepítésétől meghibásodik"
megint a szövegszerkesztőn lovagolunk. egy adminként indított calculator is hozzáfér a teljes rendszerhez, ez az egész lényege. XP-n még UAC sem kellett hozzá, simán bármit törölhettél a Word open ablakából. akkor most melyik rendszer biztonságosabb?
szóval érted, itt nem a biztonság szenvedett csorbát, hanem a funkcionalitás. még mindig jobb.
-
tkazmer
addikt
viszont ebből következik, hogy az uac tervezésekor az office 97 már kicsit több volt, mint pajzán gondolat - a saját programjaikkal való kompatibilitás azért csak elvárható ...
oké, ha úgy jobban tetszik, akkor rendellenessé teszi a működését, ezen már nem veszünk össze.
a lényeg, hogy bizalmat aztán semmi esetre sem sugall egy olyan biztonsági központ, amely egy szövegszerkesztő telepítésétől meghibásodik
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
moonman
titán
teljesen mindegy, miről van szó, ha UAC-t engedélyezel neki, akkor bármibe belenyúlhat, ettől UAC. ha notepad-et indítod adminként, abból is tudsz rendszerfájlt törölni.
és ismét: nem a rendszer biztonsági beállításaiba nyúl bele, mert nem változik tőle semmi, annyi történik, hogy nem is lehet változtatni.
-
moonman
titán
mivel az Office 97 fejlesztésekor még pajzán gondolat sem volt az UAC, nem látom a problémát. igen, a szoftverek néha összeütköznek, szerencsére van már megoldás.
egyébként nem tönkreteszi, mert működik tovább, csak nem tudod megváltoztatni a biztonsági szintet.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Én még pl 2003-at használok, mert a 2007-et egyszerűen nem látom át. Véleményem szerint van aki még mai napig a régi office-t használj, mert azt tanulta, azt szokta meg. Igaz nekik nem is Windows7-ük van.
H2O über alles!
-
-
tkazmer
addikt
az uacot egy ezer éves progra, néhány registry bejegyzése tönkreteheti? na ne már, ez viccnek is rossz, hihetetlen,...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Az office 97 az ami anélkül települ h kér kódot, üresen kell hagyni a kód részt, sok next gomb után felmegy!
Jó kis csomag volt, de lejárt. Lassan a 2003-at is nyugdíjazzák.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
-
W7+Office97?
Mondjuk biztos van 1-2 elvetemült aki együtt akarná használni.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Morden24
nagyúr
hogy a hiba az Office 97 jelenlétének köszönhetjük
Vagy hibát, vagy köszönhető
Mondjuk kevés olyan szitut tudok elképzelni, ahol egy 2 hónapos oprendszer egy 13(!!!) éves Office csomaggal lakik együtt. Nyilván ezért is tartott ilyen sokáig, hogy kibukjon a baki.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
it Sajátos hiba: Ha Windows 7 alá telepítjük az őskövület Office 97-et, az UAC beállításait nem tudjuk megváltoztatni. Szerencsére van megoldás.
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok