Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"A Vodafone és az NNG várja a hálózatba kapcsolt autók elterjedését": csak ne féllábon...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
2017 opel zafira onstarral, wifi matrica rajta, és az eszköz is benne, ehhez képest szolgáltatást nem tud az Opel még hozzá adni. Az OPEL mint WIFI Hotspotot ad a kocsiban, amihez viszont a Vodafone fogja majd valamikor adni a hálózatot. WIFI in the car oldala már egy ideje van.
"vodafone nem szolgáltat wifit." szolgálató kell, az opel maga meg nem tud netet adni. Az OnStar és a Hotspot is két külön kártya/készülék.
Ez a Vodafone szolgáltatás egyébként 2017 júniusig volt aktív mint tesztüzem, a mi kocsinkat 2017 novemberben aktiválták, így mi most ezt a szolgáltatást mint WIFI Hotspot nem kaptuk meg. Magyar Opel elmondása szerint a Vodafone fogja ezt nyújtani, és amint elérhető lesz, aktiválható lesz a legújabb kocsikban is, mint 2017 júniusa előtt.
(#4) dabadab : +1
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
jaja, a "már van az onstar mellé belső wifi hotspot" karaktersorozatból pontosan azt lehet kiolvasni értő olvasással, hogy meg se fordult a fejemben.
mondd, te elolvasod néha, hogy mire válaszolsz, és próbálod megérteni néha, hogy mikor nincs igazad a kötözködéssel?
ez egy informatikai portál, itt ne fogalmazzon senki olyan pongyolán, hogy a voda wifit ad.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
lócitrom
őstag
örülök, hogy ilyen vad gondolatai vannak ennek a cégnek, de én egyelőre a mában élek és a mában a VoLTE valahogy aktuálisabb és értelmesebb lenne.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
zsoltyy
tag
Ez ugyanaz az NNG amelyik nem képes a IGO-hoz térképfrissítést adni már egy éve?
-
enginev3.0
félisten
Engem az érdekel az autókkal és technológiával kapcsolatban, hogy miért nincs az autókban gps alapú sebesség szabályozás? Pl lakott területen belül az autó automatikusan szabályozná magát max 50km/órára, azon kívül pedig 90 stb...
A világ nagy részén simán megoldható lenne, ahol nem egymás felett haladnak az utak, mert ott természetesen ez bekavarhatna
Akár ki is kapcsolható lenne a funkció, de ez esetben ha városban egy rendőr lekapcsol száguldozó hulyegyerekeket akkor sokkal nagyobb bünti járna
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dabadab
titán
válasz enginev3.0 #12 üzenetére
"Engem az érdekel az autókkal és technológiával kapcsolatban, hogy miért nincs az autókban gps alapú sebesség szabályozás?"
1. Mert a legtöbb autóban egyáltalán nincs GPS.
2. Mert amelyikben van, abban is gyakran tök elavult, sokéves térképpel.
3. Ha friss is a térkép, akkor se biztos, hogy rajta van (és jól van rajta) a sebességhatár.
4. A GPS-es helymeghatározás azért nem olyan nagyon pontos, ha két út párhuzamosan fut, akkor simán lehet, hogy azt tippeli, hogy a másikon vagy.
5. Az ilyen jellegű fix sebességkorlátozás elég balesetveszélyes lenne mondjuk egy országúti előzésnél.
6. Az egész gyorshajtás téma nagyon túl van lihegve, a balesetek elenyésző részét okozza, csak azért ilyen népszerű a rendőröknél, mert ezt tudják nagyon olcsón birságolni.Biztos van még pár másik érv is, de szerintem elsőre ez így pont elég
DRM is theft
-
bambano
titán
"4. A GPS-es helymeghatározás azért nem olyan nagyon pontos, ha két út párhuzamosan fut, akkor simán lehet, hogy azt tippeli, hogy a másikon vagy.": az a kettő centiméter, amennyire egyszerűen le lehet vinni a gps pontosságát, nem tévedne párhuzamos útnál.
"abban is gyakran tök elavult, sokéves térképpel.": következmény: gps online kapcsolat nélkül nem sokat ér.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dabadab
titán
Ne, ne fáradj, majd én közlöm a saját GPS-eimmel, hogy amikor a nyers GPS-jelet jól láthatóan pár méteres pontatlansággal rajzolják ki vagy amikor rosszul tippeli meg, hogy most melyik sávban vagyok (azon, amelyik a hídra megy, vagy azon, amelyik mellette), hogy ne hülyéskedjenek, bambano megírta, hogy ennél sokkal pontosabb helyadatot is tudnak.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest